یدالله سلطانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان آب شرب تولید شده با استفاده از ۳۴۱ کیلومتر شبکه انتقال بین مشترکان این شرکت در جزیره توزیع شده است.
وی اضافه کرد: شبکه انتقال این شرکت در جزیره شام ۲۴۰ کیلومتر شبکه اصلی، ۴۱ کیلومتر شبکه فرعی و ۶۰ کیلومتر شبکه انشعابها است که آب تولیدی در اختیار ۲۵ هزار و ۵۰۰ مشترک قرار میگیرد.
مدیر عامل شرکت آب و برق کیش یادآور شد: مشترکان خانگی با ۶۴ درصد بیشترین فراوانی مشتریان این شرکت را تشکیل میهند و پس از آن مشترکان تجاری با ۲۴ درصد و عمومی با ۱۲ درصد در رتبههای بعدی قرار دارند.
وی اضافه کرد: ظرفیت اسمی تولید آب این شرکت در هر شبانه روز ۲۵ هزار متر مکعب است اما به بر اساس نیاز مشترکان و توان شرکت روزانه حدود ۲۳ هزار متر مکعب تولید و در اختیار مشترکان قرار میگیرد.
سلطانی اظهار داشت: آب مورد نیاز مشترکان جزیره کیش به ۲ روش تقطیری (MED) و اسمز معکوس (Ro) از دریا تامین میشود به طوریکه در روش اول آب خام از دریا تبدیل به بخار و آب مقطر شده و پس از آن املاح استاندارد به آن اضافه میشود.
وی با بیان اینکه در روش دوم نیز آب دریا با استفاده از فیلترهای ویژه تصفیه میشود افزود: آب تولیدی هر دو روش در نهایت با هم ترکیب و به شبکه منتقل میشود.
شرکت آب و برق کیش با سرمایه گذاری وزارت نیرو و سازمان منطقه آزاد کیش در سال ۱۳۶۹ با هدف تولید، انتقال و توزیع آب شرب بهداشتی و برق در جزیره کیش تاسیس شد، وظیفه این شرکت تولید، انتقال و توزیع آب و برق مطمئن در جزیره کیش بوده از پیشگامان واگذاری، تولید، انتقال و توزیع آب و برق به بخش خصوصی در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی است.
جزیره کیش از جزیره های استان هرمزگان با بیش از ۹۱ کیلومتر مربع مساحت در ۱۸ کیلومتری کرانه جنوبی ایران واقع شده که در گذشته آن را قیس می خواندند.
این جزیره از دیرباز تاکنون به دلیل موقعیت راهبردی، زیبایی های بی نظیر و توسعه همه جانبه اقتصادی و گردشگری مقصد گردشگران و فعالان حوزه تجارت و اقتصاد بوده و همواره یکی از مطرح ترین مناطق آزاد کشور محسوب میشود.
نظر شما