به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری آستان قدس رضوی، حجت الاسلام احمد مروی در مراسم اهدای احکام خدام حرم مطهر رضوی افزود: سازمان علمی و فرهنگی و معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی عهده دار تحقق ابعاد محتوایی زیارت هستند، اما تحقق زیارت متعالی از نظر شکل و ظاهر بر عهده خدام حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) است.
وی تکریم زائران را یکی از نخستین لازمههای تحقق زیارت متعالی دانست و ادامه داد: تمامی معصومین از اخلاق نیکو برخوردار بودند، پارسایی و رفتار توأم با تواضع، احترام و محبت با دیگران داشتند لذا خادمان رضوی نیز باید تکریم و رفتار توأم با احترام را سرلوحه خود قرار دهند.
تولیت آستان قدس رضوی بر رعایت نظم و سهولت تردد در حرم مطهر رضوی تاکید کرد و گفت: در اعمال محدودیتهای تردد در حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) باید رفاه زائران در نظر گرفته شود، ما حق نداریم باعث سردرگمی زائران شویم، اگر اجباری برای مسدودسازی مسیر زائران است باید راههای جایگزین و افرادی برای راهنمایی زائران در نظر گرفته شوند.
وی افزود: تمامی تصمیمها در حرم مطهر رضوی باید حول محور خدمت به زائر باشد و هر امری که موجب ایجاد اختلال در تسهیل زیارت شود باید از میان برداشته شود.
حجتالاسلام مروی ادامه داد: حرم مطهر رضوی باید نماد منضبط ترین نهاد دینی باشد، بر اساس اسناد موجود آستان قدس رضوی اولین دستگاهی در کشور بوده که دیوان و نظم و نسق و انضباط داشته و در این زمینه پیشتاز بوده است. این پیشتازی همچنان باید حفظ شود.
وی گفت: برخورد با مردم در حرم مطهر رضوی باید متناسب با شأن و منزلت زائر حضرت امام رضا (ع) باشد و سوال زائران باید با سعه صدر و حوصله توسط خدام پاسخ داده شود.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: خادمان به دلیل ارتباط مستقیم با زائران بهترین شناخت را از مشکلات احتمالی در خدمت رسانیها دارند، از این رو خادمان باید نقدها و پیشنهادهای خود را برای بهبود هرچه بیشتر شرایط خدمت رسانی به زائران به مدیران حرم مطهر رضوی منتقل کنند.
وی با بیان اینکه ارائه طرح و پیشنهادات توسط خدام باید به عنوان یک معیار برای ارتقای رتبه آنها در نظر گرفته شود ادامه داد: خدام باید نسبت به مشکلات احساس مسوولیت کنند و خود را در رفع آنها سهیم بدانند.
حجتالاسلام مروی گفت: وظیفه مهم منتظران در دوران غیبت امام زمان (عج) پیراستن خویش از زشتیها و کجیها و آراستن خود به حسنات و نیکیهاست.
وی افزود: آستان قدس رضوی باید مرکز و کانون اشاعه اخلاق اسلامی، معرفت، تهذیب نفس و تربیت صحیح دینی در کشور باشد و همه خیرات و برکات و معارف دین از آستان قدس رضوی به کل کشور تعمیم یابد.
نظر شما