به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، بررسیهای دفتر آمار ملی انگلیس نشان میدهد که از این افراد ۶۷۴ نفر از عوارضی رنج میبرند که زندگی روزمره آنها را مختل کرده و توان فعالیتهای روزانه ۱۹۶ هزار نفر نیز محدود شده است.
بسیاری از بیماران مبتلا به کووید طولانی از عوارضی مانند سرگیجه، خستگی، تپش قلب، بی حسی و یا ضعف حافظه شکایت میکنند. برخی هم از یادآوری یا ادای کلمات شکایت میکنند. هنوز توصیف یکسانی از این عوارض وجود ندارد و مسائل زیادی مربوط به آن هست که ناشناخته مانده است.
یکی از شبکههای تلویزیونی انگلیس اخیرا گزارشی را از بیماران مبتلا به کووید طولانی نمایش داد که در آن ویروس کرونا روی سیستم عصبی برخی بیماران اثرات مخربی گذاشته است. در این گزارش یکی از بیماران تقریبا تمام قوای جسمانی خود را پس از ابتلا به کرونا از دست داده و این ویروس روی حافظه و بیناییاش اثر منفی گذاشته است.
بنیاد بیمارستانهای وابسته به دانشگاه ایمپریال کالج لندن درمانگاهی برای بیماران کووید طولانی با مشکلات عصبی تاسیس کرده است. بیماران از سراسر انگلیس با علائم متفاوتی به این مرکز مراجعه میکنند.
«بن هامبراستون» یکی از مسئولان ارشد دفتر آمار ملی انگلیس میگوید: دو سوم افرادی که از کووید طولانی رنج میبرند میگویند که این عارضه فعالیت روزانه آنها را محدود کرده و دیگر قادر به انجام فعالیتهای قبل نیستند. او میگوید که بسیاری از این افراد در سن کار هستند و این وضعیت روی آینده شغلی، زندگی و تعاملات روزانه شان تاثیر میگذارد.
تحقیقات نشان میدهد که از هر ده مبتلا به کرونا هفت نفر همچنان پس از ۲۰ هفته علائم طولانی دارد اما بیشترشان به تدریج بهبود مییابند.
بر اساس آخرین گزارش وزارت بهداشت انگلیس تاکنون ۴ میلیون و ۳۴۵ هزار و ۷۸۸ نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شده و از این تعداد ۱۲۶ هزار و ۷۱۳ نفر زندگی خود را از دست دادهاند.
نظر شما