احزاب باید مسئولیت حمایت از نامزدهای خود در انتخابات را بپذیرند

اراک - ایرنا - عضو دبیرخانه نخبگان علمی، سیاسی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آگاهی‌ بخشی به شهروندان در انتخاب اصلح در توسعه و شکوفایی کشور نقشی بسزا دارد و در این عرصه، احزاب باید مسئولیت حمایت از کاندیداهای خود را بپذیرند.

" هلیا واحدی" روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، مشارکت حداکثری مردم یکی از مهمترین مسائل در کشور به شمار می‌رود که تمام جریانات، دلسوزان و احزاب کشور باید برای تحقق آن نقش‌آفرینی کنند.
وی بیان داشت: این موضوع نباید به عدول از اصول قانون اساسی برسد و سبب زیرسوال رفتن مواد قانونی مندرج در قانون اساسی کشور شود چرا که عده‌ای کوتاه آمدن شورای نگهبان از وظایف نظارتی را یکی از راهبردهای مهم در افزایش مشارکت اعلام می‌کنند، که امری غلط و باطل است.
واحدی اظهار داشت: با نگاهی به سایر کشورها، از جمله ترکیه، مصر، فرانسه، آلمان، آمریکا، انگلستان و روسیه نیز نهادهایی هم عرض و مشابه شورای نگهبان وجود دارد که همین کارکردها را برعهده دارد و بنابراین تضعیف یا نادیده انگاشتن شورای نگهبان به عنوان یکی از عوامل افزایش مشارکت، امری نادرست است.
عضو حزب موتلفه اسلامی گفت: انتخاب مردم در اداره کشور نقشی مهم ایفا می‌کند که همین امر عامل مهم تحقق مردم سالاری دینی در کشور است و برای افزایش مشارکت حداکثری مردم در انتخابات باید دانش و نگرش مردم نسبت به انتخابات را ارتقا دهیم.
واحدی تاکید کرد: با توجه به اینکه رسانه‌های معاند با دلسرد کردن مردم به منظور ضربه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به دنبال القای برخی افکار پوچ هستند، باید مردم‌سالاری دینی که در طول انتخابات ادوار مختلف کشور محقق شده را به خوبی تبیین کنیم.
وی ادامه داد: نقش مردم در تاریخ چهار دهه باصلابت و با اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران به ویژه در انتخابات همواره مشهود بوده است.
عضو دبیرخانه نخبگان علمی، سیاسی مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان داشت: یکی از ارکان مهم و موثر در  ارتقای نگرش و دانش مردم از مسائل جامعه، رسانه‌ها هستند که باید با تبیین درست و جامع حیطه وظایف شوراها، مجلس، قوه مجریه و رئیس جمهور اهمیت انتخابات را برای اقشار مختلف جامعه تشریح کنند.
واحدی یادآور شد: بدون تردید وقتی مردم بدانند که ثمره یک انتخاب اصلح در زندگی خود آنها نقش ایفا می‌کند به طور قطع با مشارکت حداکثری تلاش می‌کنند تا سرنوشت اداره مسائل جامعه را به سمت بهبود وضعیت با مشارکت حداکثری تغییر دهند.
وی، احزاب را از دیگر ارکان تاثیر گذار در عرصه انتخابات عنوان کرد و گفت: نقش آفرینی احزاب، الزامات مهم و اساسی دیگری نیز دارد به طوری که باید قبل از هرچیز، احزاب در برابر رهنمون افکار عمومی به یک انتخاب، در وهله نخست پاسخگوی عملکرد و اقدامات کاندیدای طیف خود باشند.
این مدرس دانشگاه اضافه کرد: آفتی جدی احزاب سیاسی کشور را تهدید می‌کند که آن هم سهم خواهی است به طوری که این حزب یا آن حزب به دلیل حمایت باید به میزانی در دولت یا در مدیریت سهم داشته باشد که این یک روند غلط است که همه احزاب شناسنامه دار و پایبند به اصول کشور باید از آن حذر کنند.
وی تاکید کرد: احزاب در وهله نخست باید برای معرفی گزینه‌های اصلح اقدام کنند و پس از انتخاب گزینه خود، پاسخگوی نامزد منتخب و عملکرد وی باشند.

عضو حزب موتلفه اسلامی بیان داشت: مردم ما نشان داده اند در طول انقلاب اسلامی در بزنگاه‌ها و گردنه‌های سخت در کنار انقلاب ایستاده و هیچ‌گاه اجازه نداده‌اند دشمن ذره ای سواستفاده علیه نظام جمهوری اسلامی ایران داشته باشد.
این مدرس دانشگاه عنوان کرد: شرایط کرونا شاید از سوی دشمن تبدیل به عامل بزرگنمایی شود اما قطعا با اصلاح برخی موارد مانند اثر انگشت گرفتن یا الزام و سخت‌گیری در رعایت پروتکل‌ها و فاصله اجتماعی در شعبه اخذ رای و استفاده از فضاهای باز برای انجام اخذ رای کمک می‌کند که مردم هم با خیالی آسوده در پای صندوق‌ها حضور یابند.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خردادماه سال جاری برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha