مختار اسفندیاری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، اعتبار این طرحها را بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: قرار است این تعداد مجتمع تا پایان سال مالی افتتاح شود.
وی با بیان اینکه مجتمعهای آبرسانی مورد اشاره ظرفیت آبرسانی به یک هزار و ۴۰۰ خانوار را دارد تصریح کرد: تامین آب پایدار سالم و بهداشتی از جمله اولویتها در جامعه عشایری استان اصفهان در سال جاری خواهد بود.
مدیرکل عشایر استان اصفهان با تاکید بر بهبود وضعیت رفاهی عشایر خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته تامین آب آشامیدنی سالم سالانه بطور متوسط برای ۵۰۰ خانوار انجام میگیرد.
اسفندیاری همچنین به اصلاح و مرمت راههای عشایری اشاره و اضافه کرد: امسال تسطیح یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر جاده عشایری در استان انجام گرفت تا عبور و مرور آنان در زمان کوچ آسانتر شود.
وی تاکید کرد: لازم است که عشایر نسبت به سالهای قبل که اواخر اردیبهشت به منطقه وارد میشدند امسال دستکم ۱۰ روز دیرتر و با تدابیر پزشکی و بهداشتی پیشگیرانه از شیوع ویروس کرونا به مناطق ییلاقی استان وارد شوند.
براساس آمار اداره کل امور عشایر استان اصفهان، ۹ هزار و ۶۰۵ خانوار عشایری در استان اصفهان زندگی میکنند که این تعداد شامل ایلات قشقایی، بختیاری و عرب جرقویه هستند.
در شهرهای بویین میاندشت، فریدن و چادگان واقع در غرب استان ۲۷ هزار نفر عشایر ایل بختیاری و در سمیرم، دهاقان و شهرضا در شمال استان ۲۴ هزار نفر از ایل قشقایی و محمدآباد و نصرآباد در شرق اصفهان سه هزار نفر عشایر از طایفه عرب جرقویه سکونت دارند.
عشایر استان اصفهان ۲۸ درصد مواد کالاهای این استان را تامین و ۳۰ تا ۳۵ هزار متر مربع انواع فرش، جاجیم، گلیم، کیف و محصولاتی از این دست، ۵۵ هزار تن لبنیات، ۳۰۰ تن عسل و ۱۵۰ هزار تن سیب درختی تولید میکنند.
نظر شما