مهدی زارعی روز دوشنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: این پایگاهها با تامین یک اسکله شناور و چند قایق قابلیت راهاندازی دارد که با توجه به تاثیر مثبت این طرح امیدواریم مسئولان استان برای حمایت از آن برنامه داشته باشند.
وی بیان کرد: در مقطعی با همت مسئولان استان بوشهر در تمامی شهرها و عمده روستاها اقدام به احداث زمین چمن مصنوعی فوتبال شد که این رویه برای توسعه ورزش قایقرانی قابلیت الگوبرداری دارد.
زارعی ادامه داد: اکنون هیات قایقرانی استان بوشهر در تمامی شهرستانهای ساحلی استان بوشهر به استثنای دشتی و دیر فعال است که در صورت حمایت مسئولان شهرستانهای یاد شده آمادگی برای فعال سازی هیات قایقرانی آنها وجود دارد.
وی اظهار داشت: استان بوشهر اکنون ۹۰۰ قایقران سازمان یافته دارد که از این شمار ۳۵۰ نفر را بانوان تشکیل میدهند.
زارعی افزود: قایقران بوشهر در رشتههای کایاک، کانو کانادایی، روئینگ، کایت بردینگ و اسلالوم فعالیت دارند.
وی با قدردانی از بخش خصوصی استان بوشهر ادامه داد: شرکت تک بهار بوشهر در اقدامی ارزشمند و اجرای مسئولیتهای اجتماعی خود با هزینه سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال اقدام به خرید چهار قایق دراگون بوت کردهاست.
زارعی یادآور شد: همچنین توسط بخش خصوصی سالن بدن سازی اختصاصی ویژه رشته قایقرانی با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال در دست احداث است که اکنون احداث سالن آن در مرحله پایانی قرار دارد.
وی همچنین با اشاره به درخشش بوشهریها در مسابقات قایقرانی سردار شهید قاسلیمانی اظهارداشت: در این رقابتها و در بخش آبهای آرام آقایان، تیم میداف بوشهر موفق به کسب رتبه سوم شد و در بخش بانوان نیز بوشهر تنها با یک امتیاز کمتر در رده چهارم قرار گرفت.
زارعی یادآورشد: در این رقابتها شایان حسینی در رده سنی جوانان رقابت خوبی با حریفان خود در ردههای بزرگسالان داشت و به عنوان پدیده مسابقات معرفی شد.
وی همچنین با اشاره به برگزاری دوره مربیگری دراگون بوت درجه ۲ در بوشهر اظهارداشت: این دور به صورت وبینار و با مدرسی سجاد غریبی و کمک مدرسی هادی دریایی نژاد برگزار شد.
زارعی یادآور شد: در این دوره که از ۱۳ تا ۱۷ اسفندماه برگزار شد ۴۰ ورزشکار از ۱۷ استان کشور شرکت داشتند.
وی افزود: دوره آموزشی ارتقا سطح داوری نیز از ۲۳ اسفند ماه با مدرسی محمد محمد علی داور بین المللی قایقرانی و کمک مدرس مجید رسولی آغاز شده و تا ۲۶ اسفندماه ادامه دارد.
نظر شما