مهارت افزایی در مساجد اولویت کانون‌های فرهنگی هنری کشور است

تهران - ایرنا- رییس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به توانمند سازی و مهارت افزایی بعنوان اولویت کاری مسجدها،  گفت : فعالیت در حوزه دینی و مسجدی کار حساسی است به همین جهت ضرورت دارد فعالیت ها کیفی سازی و دستیابی به قله ها به عنوان الگو مد نظر قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی روز دوشنبه در جلسه تودیع و معارفه سرپرست جدید ستاد فهما استان تهران با اشاره به شعار سال «تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها» گفت: امسال فعالیت کانون ها در محور  «توانمندسازی و مهارت افزایی» در قالب ۱۲ رواق و ۳ شبستان انجام می شود.

وی فعالیت ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری مساجد را مورد توجه قرار داد و افزود: این مهم با سند تحول ستاد فهما، طبقه بندی، کیفی سازی و نظام مند شدن فعالیت های کانون ها به سمت ایجاد فضای رقابتی سالم حرکت می کند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران نیز در ادامه این مراسم، لزوم اهمیت به فعالیت های دینی در کانون های مساجد تهران را مورد تاکید کرد و گفت: فعالیت های خوبی در ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد تهران در طول سالهای گذشته صورت گرفته است.

احد جاودانی بر لزوم هم افزایی و پیشبرد برنامه ها تاکید کرد و با اشاره به اهمیت و گسترش و تعمیق فعالیت های دینی، گفت : اعتلا و  گسترش این سلسله فعالیت‌ها در گرو هم‌افزایی مضاعف به منظور پیشبرد بهتر برنامه‌ها است.

در آیین معارفه امروز که با حضور حجت‌الاسلام «حبیب رضا ارزانی» رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، «احد جاودانی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و معاونان و «مرتضی طاهریان» معاون ساماندهی و شبکه‌سازی ستاد فهما برگزار شد، حسین براتی به عنوان سرپرست جدید ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان تهران معرفی و از خدمات حجت‌الاسلام و المسلمین «غلامعلی قدیریان» قدردانی شد.

ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، یکی از مهمترین نهادهای انقلابی و فرهنگی است که با محوریت خانه‌های امن الهی بر روی زمین و بر طبق رهنمودها و منویات معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای(مدظله العالی) جهت مقابله اصولی با تهاجم فرهنگی غرب و ایجاد مسجد طراز اسلامی، بر اساس مصوبه ۳۰۲ سال ۱۳۷۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گرفت.

کانونهای فرهنگی هنری مساجد امروزه بعد از گذشت قریب به ۲۷ سال، با همت و توان جوانان و نوجوانان کانونی در بیش از ۲۴ هزار مسجد، مبدل به شجره طیبه‌ای شده که تمامی استانها و نقاط مختلف شهری و روستایی کشور را تحت پوشش خود درآورده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha