حق کوچ برای معلمان عشایر کهگیلویه و بویراحمد درنظر گرفته نمی‌شود

یاسوج- ایرنا- رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: معلمان عشایری استان، همراه با عشایر کوچ می کنند و این در حالی است که هیچ تفاوتی در پرداخت میزان حقوق آن ها با معلمان در شهر ندارد و حق کوچ و آمد و شد به آن ها تعلق نمی گیرد.

به گزارش ایرنا، اسماعیل رضایی روز چهارشنبه در دیدار با فرماندار بویراحمد در خصوص مشکلات مدارس عشایری استان، گفت: این معلمان مسافت های زیادی از سمیرم، زیلایی و چهار محال و بختیاری و فارس را طی می کنند.

وی افزود: چادر های عشایری که دانش آموزان در آن ها مشغول علم آموزی اند با کوچ این عشایر فرسوده می شوند و نیاز است هر سال این چادر ها بررسی و چادر نو جایگزین آن ها شود.

رضایی تصریح کرد: آموزش و پرورش عشایر استان زیر نظر پنج فرمانداری مختلف شامل ممسنی، گچساران، بویراحمد، مارگون و دنا تحت مدیریت است.

وی ادامه داد: تاکنون تلاش شده تا هیچ دانش آموز عشایری از تحصیل عقب نماند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در ایام کرونا تمامی کلاس های عشایر حضوری تشکیل شده است.

رضایی بیان کرد: مدارس عشایری استان در بحث زیرساخت های اینترنت، تبلت و گوشی مشکل دارند و تاکنون کمک چشمگیری به عشایر استان در این رابطه نشده است.

تعداد ۶۶ مدرسه چادری در مناطق عشایری این استان هنوز وجود دارد.

تعداد دانش آموزان عشایری کهگیلویه و بویراحمد در مقاطع مختلف سه هزار و ۷۵۶ نفر است که در ۲۳۴ مدرسه با ۳۶۵ کلاس درس تحصیل می‌کنند. 

هم اکنون بیش از ۴۶۰ معلم کار تعلیم و تربیت در مدارس عشایری کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارند.

دانش آموزان عشایری به‌ صورت ثابت، نیمه ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی در مقطع ابتدایی قرار می‌گیرند. 

مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

بیش از ۱۲درصد جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب ۱۱هزار و ۱۲۰ خانوار از مجموع جمعیت ۷۱۳هزار نفری در مناطق عشایری سکونت دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha