۲۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴
کد خبر: 84287600
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

جولان کرونا در جنوب آسیا

۲۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴
کد خبر: 84287600
جولان کرونا در جنوب آسیا

دهلی نو-ایرنا-.شماری از کشورهای جنوب آسیا ،همزمان با شیوع کم سابقه ویروس کرونا با اعمال قوانین سخت گیرانه قرنطینه سراسری بر سرعت تزریق واکسن کرونا افزوده است.

به گزارش ایرنا، هند که در زمینه ابتلا روزانه به ویروس کرونا نه تنها در جنوب آسیا بلکه در جهان پیشتاز است .براساس گزارش وزارت بهداشت این کشور در ۲۴ ساعت گذشته ، ۱۱۵ هزار مورد جدید ابتلا به کرونا را ثبت کرده و به این ترتیب تعداد مبتلایان به ۱۲ میلیون و ۸۰۱ هزار و ۷۸۵ نفر رسیده است. 
 این درحالی است که آمریکا در روز گذشته بیش از ۶۲ هزار مورد جدید و برزیل بیش از ۸۲ هزار مورد جدید را به ثبت رسانده‌اند. 

شبکه خبری "ایندیا تودی" در گزارشی نوشت: این سومین روز پیاپی است که هند روزانه بالای صد هزار مورد جدید از ابتلا به این بیماری همه گیر را گزارش می‌کند. 
نارندرا مودی نخست وزیر هند روز چهارشنبه از مردم این کشور خواست با رعایت تدابیر بهداشتی تا حد ممکن از منازل خارج نشوند.

هارش واردان وزیر بهداشت هند نیز اعلام کرده است یکی از اصلی‌ترین عوامل افزایش ابتلا بیماران به کرونا ،رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی است .

در همین حال بیشتر ایالت‌های هند از جمله دهلی، ماهاراشترا، گجرات، پنجاب و راجستان قرنطینه شبانه وضع کرده‌اند. در دهلی نو پایتخت هند رفت و آمد از ساعت ۱۰ شب تا ۵ صبح ممنوع شده است. هند سال گذشته یکی از طولانی‌ترین و سختگیرانه‌ترین قرنطینه‌های سراسری جهان را وضع کرده بود. 

حمل دستگاه تنفسی با کامیون زباله در هند 


 

در میان افزایش موارد ابتلا به کرونا در هند، تعدادی از ایالت‌های این کشور با کمبود دستگاه‌های تنفسی مواجه شده‌اند. در همین حال تصاویری در رسانه‌های اجتماعی این کشور منتشر شده است که نشان می‌دهد دستگاه‌های تنفسی با کامیون‌های حمل زباله به مقاصد خود منتقل می‌شوند. 

"اسپوتنیک" در این خصوص گزارش داد، دولت ایالت گجرات برای جبران کمبود دستگاه‌های تنفسی در شهر سورت، ۳۴ دستگاه تنفسی به این شهر ارسال کرده است، اما به نظر می‌رسد تنها وسیله در دسترس برای انجام این کار، استفاده از کامیونهای حمل زباله بوده ست. 
این اقدام با انتقاد کارشناسان بهداشتی و کاربران فضای اجتماعی مواجه شده است. 

هند به سریع‌ترین کشور در جهان در زمینه واکسناسیون کرونا تبدیل شد 


وزارت بهداشت هند روز چهارشنبه اعلام کرد که با واکسیناسیون روزانه ۳ میلیون و ۹۳ هزار و ۸۶۱ نفر در روز با پشت سر گذاشتن آمریکا به سریعترین کشور در تزریق واکسن دست یافته است.

از سوی دیگر حزب حاکم ایالت دهلی اعلام کرده است که با سرعت کنونی، واکسیناسیون تمامی جمعیت این کشور حدود ۱۵ سال به طول خواهد انجامید. 
هند حدود ۸۰ روز پیش طرح واکسناسیون جمعیت خود را ابتدا از کادر بهداشتی و کارمندان در خط مقدم مقابله با کرونا و سپس سالمندان و افراد دارای بیماریهای زمینه‌ای آغاز کرد. 

 قرنطینه سراسری هفت روزه در بنگلادش 


"داکا تریبون" گزارش داد: بنگلادش روز گذشته ۷ هزار و ۲۱۳ مورد جدید ابتلا به کرونا را به ثبت رساند. این تعداد بیشترین آمار روزانه ابتلا به کرونا در بنگلادش از زمان آغاز آن در این کشور در سال گذشته است. 
آمار کل مبتلایان به کرونا در بنگلادش به ۶۵۱ هزار و ۶۵۲ نفر رسیده است. 
در همین حال دولت بنگلادش برای کنترل موج دوم کرونا در این کشور قرنطینه سراسری وضع کرده و حمل و نقل عمومی و مراکز تجاری را تعطیل کرده است. 
براساس محدودیت‌های جدید مردم نباید از ساعت ۱۸ تا ۶ بامداد نباید از منزل خارج شوند.. قرنطینه سراسری موج جدیدی از مهاجرت‌در بنگلادش را ایجاد کرده است که گونه‌ای که روز سه شنبه هزاران نفر از کارگران روزمزد از داکا پایتخت بنگلادش خارج شده‌اند. 

یک کشته در درگیری معترضان به قرنطینه با پلیس در بنگلادش 


روز چهارشنبه معترضان به قرنطینه سراسری در بنگلادش با پلیس درگیر شدند که در تیراندازی نیروهای امنیتی یک معترض کشته شد. 
نشریه "هندو" گزارش داد: پلیس بنگلادش اعلام کرد که این حادثه در شهر سالتا در منطقه فریدپور اتفاق افتاد. مردم معترض در اعتراض به بسته شدن مغازه‌ها و مراکز تجاری در خیابان‌ها حضور یافتند و پس از مجروح شدن چند نفر و کشته شدن یک نفر در تیراندازی پلیس، به سمت ساختمان‌های اداری و چند ایستگاه پلیس حمله کرده و آن‌ها را به آتش کشیدند. 

نپال با واکسن چینی به مقابله با کرونا می رود  


کشور نپال روز سه شنبه ۲۶۰ مورد جدید ابتلا به کرونا را گزارش داد و به این ترتیب آمار کل ابتلا به کرونا در این کشور به ۲۷۸ هزار و ۴۷۰ نفر رسید. 
نشریه "هیمالیا تایمز" گزارش داد: یک مقام در وزارت بهداشت نپال اعلام کرد دولت این کشور تصمیم گرفته است برای کنترل شیوع ویروس کرونا، از واکسن ساخت چین که به نپال اهدا شده است، استفاده کند. 
وی افزود: این واکسن‌ها به کادر درمانی و همچنین سالمندان و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای تزریق خواهند شد. 
واکسن اهدایی چین به نپال ساخت شرکت سینوفارم است. 

سریلانکا ۶ میلیون واکسن اسپوتنیک روسیه را خریداری می‌کند 


سریلانکا یکی از کشورهایی در جنوب آسیا بوده است که تاکنون ویروس کرونا در آن شیوع گسترده‌ای نداشته است. با این حال وزارت بهداشت این کشور روز چهارشنبه گزارش داد که در بیست و چهار ساعت گذشته ۱۵۹ مورد جدید ابتلا به کرونا ثبت شده است و آمار کل ابتلا به این ویروس در سریلانکا به ۹۳ هزار و ۷۷۷ نفر رسیده است. 
نشریه "کلمبو پیج" نوشت: سریلانکا تصمیم گرفته است تا ۶ میلیون واکسن اسپوتنیک ساخت روسیه را خریداری کند. به این ترتیب کلمبو در مجموع ۱۳ میلیون واکسن کرونا را از روسیه خریداری خواهد کرد. 
دولت سریلانکا در طرح خود قصد دارد ۱۴ میلیون نفر از جمعیت ۲۲ میلیونی خود را واکسینه کند و تاکنون استفاده از واکسن‌هایی چون آسترازنکا ساخت آکسفورد، اسپوتنیک وی و سینوفارم را تایید کرده است. 
سریلانکا پیش از این ۷ میلیون واکسن اسپوتنیک وی را به قیمت ۶۹.۶۵ میلیون دلار از روسیه خریداری کرده بود. 
این کشور تاکنون ۹۰۳ هزار نفر را با استفاده از واکسن آسترازنکا واکسینه کرده است. سریلانکا همچنین تصمیم گرفته است که کارگران چینی در این کشور را با استفاده از واکسن سینوفارم واکسینه کند و تنها بعد از تایید سازمان جهانی بهداشت از این واکسن برای جمعیت خود استفاده کند. 
سریلانکا تاکنون یک میلیون و ۲۶۴ هزار واکسن آسترا زنکا را دریافت کرده و اعلام کرده است ۱۳.۵ میلیون واکسن دیگر را خریداری خواهد کرد. 
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha