در این بازدید که با همراهی رییس دانشگاه فردوسی مشهد صورت گرفت اعضای کمیسیون در پژوهشکده هوا - خورشید و مرکز فناوریهای پیشرفته (CAT) دانشگاه فردوسی مشهد حضور یافته و از نزدیک دستاوردهای علمی این دانشگاه را مورد ارزیابی قرار دادند.
از جمله بخشهای مورد بازدید این اعضا قسمتهای مختلف آزمایشگاه فناوریهای نوین دانشگاه و حضور در جمع برخی شرکتهای دانشبنیان نو پای مستقر در این مرکز بود.
در این بازدید، مقرر شد با استفاده از ظرفیت منابع صندوق نوآوری و شکوفایی تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال برای توسعه زیر ساختهای سخت افزاری و سروری مرکز فناوریهای پیشرفته دانشگاه فردوسی مشهد اختصاص داده شود.
در این مرکز بیش از ۶۰۰ برند فعال در باشگاه کسب و کار دانشگاه فردوسی مشهد وظیفه ارتباط بین صنعت و دانشگاه را بر عهده دارند.
دانشگاه فردوسی مشهد ، سومین دانشگاه تاسیس شده در ایران پس از دانشگاههای تهران و تبریز با بیش از ۶ دهه قدمت هم اکنون دارای ۲۵ هزار دانشجو است که حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر آنها در مقطع دکتری، حدود ۶ هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد و بقیه در مقطع کارشناسی مشغول تحصیل هستند.
بیش از ۸۰۰ عضو هیات علمی در دانشگاه فردوسی مشهد فعالیت دارند که حدود ۶۵۰ نفر آنان دارای مدرک دکتری تخصصی و بیش از ۱۲۰ نفر دارای رتبه استادی یا پروفسوری هستند.
واحد بینالمللی دانشگاه فردوسی مشهد نیز تاکنون حدود ۲ هزار و ۳۰۰ نفر غیرایرانی را جذب کرده است.
نظر شما