سردار «علیاکبر جاویدان» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داست: مقام معظم رهبری با بینش و بصیرت کامل اهمیت موضوعات مختلف در جامعه را با انتخاب شعارهای سال نشان دادهاند که بر همین اساس شعار سال ۱۴۰۰ بر مبنای اهمیت تولید نامگذاری شده است.
وی افزود: جهش تولید امسال باید با حمایت همهجانبه و رفع موانع، به طور کامل محقق شود چرا که اگر تولید وجود داشته باشد اشتغال به وجود میآید و ثروت در جامعه ایجاد میشود.
سردار جاویدان تصریح کرد: شعار تولید، پشتیبانیها، مانعزدایی ها جامع و وسیع انتخاب و در حقیقت چند اقدام اساسی و مهم در یک قالب و به صورت یک شعار اعلام شده است که با شعار سال های گذشته تفاوت اساسی دارد.
رییس پلیس استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: برای چندمین سال پیاپی، یک شعار اقتصادی با محوریت «تولید» برای نامگذاری سال جدید، انتخاب شده که حاوی نکات بسیار مهم و قابل توجهی است، نخست اینکه اولین و مهمترین اولویت و نیاز پس از تامین امنیت کشور، همچنان موضوع اقتصاد است.
وی ادامه داد: دومین نکته به نگرش حکیمانه و دغدغه خردمندانه مقام معظم رهبری برمیگردد که با احاطه و اشراف کامل بر مسایل کلان مملکت، باز هم نگاه و توجه مردم و مسوولان را به سمت اقتصاد سوق دادند تا اثبات شود برخلاف ادعاهای پوچ معاندان و عناصر ضدانقلاب، ایشان تا چه اندازه، نسبت به امور اساسی و اصلی کشور، حساس و دغدغهمند هستند.
سردار جاویدان گفت: نکته مهم بعدی این است که راه حل و آدرس قطعی برای برونرفت از معضلات اقتصادی، موضوع تولید است، اگر چرخ تولید کشور در تمام موارد مورد نیاز به چرخش درآید و به تثبیت برسد، هم فشار خارجی ناشی از تحریم، بیاثر میشود و هم اشتغال و درآمد عمومی افراد دخیل در امر تولید، رونق مییابد که ماحصل آن به خروج از رکود و ایجاد رونق اقتصادی و کاهش بیکاری و متعاقباً کاهش برخی از جرایم در سطح جامعه منجر میشود.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: نکته بعدی در نامگذاری سال ۱۴۰۰ توجه به موضوع «مانعزدایی» است، حقیقت تلخ موجود در جامعه که به یک درد کهنه و قدیمی تبدیل شده این است که عوامل و موارد زیادی به عنوان مانع، بر سر راه تولید قرار دارد که اجازه شکوفاشدن به استعدادهای ناب متخصصان و تولیدکنندگان ایرانی را نمیدهد.
وی تصریح کرد: مسیرهای پر پیچ و خم اداری برای دسترسی به مجوزهای قانونی، عدم برخورد قاطع با واردات و قاچاق کالاهایی که مشابه داخلی دارند، تاخت و تاز دلالها و واسطهها که ثمری جز ضرر برای تولیدکننده و مصرفکننده ندارند، عدم ثبات در نرخ ارز، طلا، خودرو و مسکن که سبب میشود به جای تولید، سرمایهها به این بخشها سرازیر شوند و برخی موارد دیگر را باید از موانع جدی برای رونق و جهش تولید دانست که اگر برطرف نشوند، تولید نیز احیا نخواهد شد.
سردار جاویدان افزود: موارد ذکر شده، به علاوهی مشوقها و تسهیلاتی که دولت میتواند در اختیار تولیدکنندگان قرار دهد را میتوان به عنوان «پشتیبانی» از امر تولید نیز در نظر گرفت که سبب تسهیل در تولید خواهد شد.
این مقام عالیرتبه انتظامی با بیان اینکه اگر شعار سال ۱۴۰۰ تحقق پیدا کند تحول بسیار خوبی در کشور به وجود می آید، گفت: بحث مانع زدایی مطلب بسیار مهمی است و شاید نیاز داشته باشد قوانینی تغییر پیدا کرده و قانونهای جامعی مصوب شود.
وی در پایان تاکید کرد: نیروی انتظامی نیز برای تحقق شعار سال آماده است تا با مبارزه با مفاسد اقتصادی، باندها و شبکههای مافیایی از جمله دلالان بازار ارز، ورود کالای قاچاق به کشور، شناسایی و برخورد با محتکرین کالاهای مورد نیاز و ممانعت از خروج کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم از کشور، برقراری امنیت محیطی برای سرمایه گذاران مشتاق به تولید گامی بلند برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب بردارد.
نظر شما