محمد جهین روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همزمان با شروع نخستین روز از اعمال محدودیت های مقابله با کرونا، نظارت بر نحوه اجرای شیوه نامه های بهداشتی متناسب وضعیت رنگ بندی کرونا در دستور کار بازرسان قرار گرفت.
وی با انتقاد از عدم همکاری اصناف در اجرای محدودیت ها اظهار داشت: طرح مدیریت هوشمند محدودیت ها با مشارکت و همکاری بازاریان امکان پذیر بوده و همه باید در این خصوص، احساس مسوولیت کنند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد گفت: سختگیریها و محدودیتهایی که اعمال میشود فقط بخاطر سلامت شهروندان است و همکاری و مشارکت واحدهای صنفی، وضعیت شهرستانها را به طور قطع تغییر داده و میزان شیوع این بیماری را کاهش خواهد داد.
وی با بیان اینکه همکاری نکردن اصناف، تمدید محدودیت ها را به دنبال خواهد داشت، بیان کرد: باوجود مشکلات اقتصادی مردم، مجبور هستیم این محدودیت ها را اجرا کنیم تا سلامت مردم به خطر نیفتد.
جهین، با بیان اینکه هماکنون مهاباد در وضعیت قرمز مقابله با کرونا قرار دارد، ادامه داد: در مناطق قرمز کرونایی تنها مشاغل گروه یک مجاز به فعالیت بوده و کسب و کار مشاغل گروه ۲، سه و چهار باید تعطیل شود.
وی با اشاره به اینکه واحدهای فرهنگی و اجتماعی نظیر نمازهای جمعه، مساجد، مراسم مذهبی و مراسم آیینی هم به طور کامل تعطیل است، گفت: هم اینک با پروتکل های پیش بینی شده در ستاد ملی کرونا برای شرایط قرمز فاصله زیادی داریم و از شهروندان درخواست داریم همکاری بیشتری با ستاد شهرستانی مقابله با کرونا برای اجرای محدودیت ها داشته باشند.
به گزارش ایرنا، اجرای محدودیتهای ترافیکی جدید در راستای مقابله با شیوع کرونا در سطح مهاباد از بامداد روز پنجشنبه ۱۹ فروردین در این شهرستان آغاز شده است.
ستاد مقابله با کرونای مهاباد اواخر هفته گذشته در یک جلسه اضطراری با حضور همه اعضا و نمایندگان اصناف و واحدهای صنفی، ابلاغیه سراسری را به بازاریان و شهروندان اعلام و نسبت به نحوه اجرای این دستورالعمل تصمیمات و اقدامات لازم را اتخاذ کرد.
مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر هم اکنون در وضعیت قرمز مقابله با کرونا قرار دارد و تاکنون ۳۲۵ نفر در این شهرستان براثر این بیماری جان خود را از دست دادند.
بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا در شهرهای قرمز فقط مشاغل ضروری و گروه یک شامل کارخانههای تولیدی، مراکز صنعتی و معدنی، کشاورزی، شیلات و خدمات وابسته؛ مراکز زیرساختی و حیاتی، مراکز تأمین و توزیع آب، برق، گاز، مدیریت پسماند، فاضلاب و فعالیتهای تصفیه تهویه هوا، پالایشگاهها و جایگاههای عرضه سوخت؛ حمل و نقل عمومی کالا و مسافر برون شهری شامل ریلی، هوایی، جادهای و دریایی؛ حمل و نقل عمومی درون شهری باید باز باشند.
ادارات و مراکز نظامی، انتظامی و امنیتی، امدادی و ستادی؛ فروشگاههای زنجیرهای، سوپرمارکتها، میوهفروشیها و سبزی فروشیها، میادین میوه و ترهبار، مراکز تولید، نگهداری، توزیع و فروش محصولات غذایی و خدمات وابسته؛ مراکز تولید و عرضه فرآوردههای لبنی نانوایی (تولید فراوردههای نانوایی)؛ مراکز بهداشتی، درمانی، امدادی، اورژانس و تأمین آمبولانس دولتی و خصوصی؛ داروخانهها، مراکز و فروشگاههای دامپزشکی، پخش دارو، عطاری و داروهای سنتی نیز جزو مشاغل گروه یک و ضروری هستند که باید در هر شرایطی باز باشند.
مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی آماده و بیرونبر؛ خدمات اپراتورهای ارتباطی، خدمات الکترونیک و فعالیتهای پستی، شرکتهای خدمات اینترنتی (اعم از تأمین کنندگان اینترنت، فروشگاههای اینترنتی و شرکتهای خدماتی مبتنی بر اینترنت)، رسانههای مکتوب و برخط و مشاغل مشابه، مراکز نگهداری و خدماتی سالمندان، معلولین، جانبازان، مراکز توانبخشی، و مراقبتی، آسایشگاهها، تعمیرگاههای انواع قطعات و لوازم یدکی، فروشگاههای انواع مصالح ساختمانی و آهنآلات، کارگاههای صنعتی (مانند جوشکاری و تراشکاری و مشابه آن)، چاپخانهها، خشکشوییها، آرامستانها نیز جزو مشاغل شغلی ضروری در گروه یک هستند.
نظر شما