بهزاد میرزایی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: احداث این پل موجب سهولت رفت و آمد مردم روستا و کشاورزان به ویژه در فصل زمستان شد.
وی یادآور شد: این پل با ۱۵ متر طول و هفت متر عرض در کمتر از ۲ ماه به بهره برداری رسید.
دبیر نهاد آبادانی و پیشرفت ملکشاهی به دیگر اقدامات این نهاد برای محرومیت زدایی این شهرستان اشاره کرد و گفت: فاز اول مسیر سلامت علوی به طول ۷۰۰ متر که برای پیاده روی و ورزش در نظرگرفته شده یکی دیگر از این طرح هاست که با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به بهره برداری رسید.
وی اضافه کرد: فازهای دوم و سوم این مسیر که حد فاصل فرمانداری تا اداره آموزش و پرورش شهرستان است در صورت تامین اعتبار در اسرع وقت تکمیل می شود.
میرزایی به اقدامات این نهاد در بخش کشاورزی شهرستان نیز اشاره کرد و گفت: احیای اراضی دیم در ۱۱ نقطه روستایی این شهرستان به منظور احیای کشاورزی و تبدیل اراضی دیم به آبی با اعتباری افزون بر ۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال مهم ترین اقدام این نهاد در بخش توسعه کشاورزی در این شهرستان به شمار می آید.
وی اضافه کرد: طرح احیای اراضی ۱۱ نقطه روستایی شهرستان ملکشاهی تاکنون ۱۵ درصد پیشرفت داشته است و پیش بینی می شود تا شهریور ماه ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد.
دبیر نهاد آبادانی و پیشرفت ملکشاهی در ادامه از تعمیر و تجهیز ۱۶ مسجد در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با اعتباری بالغ بر هشت میلیارد ریال خبر داد و گفت: عملیات تعمیر و تجهیز این مساجد با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی تا سه ماه آینده به اتمام می رسد.
به گفته وی هشت مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان نیز با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد ریال تعمیر و تجهیز شده است.
به گزارش ایرنا، نهاد آبادانی و پیشرفت ملکشاهی (بنیاد علوی) سال ۹۷ در این شهرستان افتتاح شد که مهم ترین هدف این نهاد محرومیت زدایی این شهرستان در قالب اجرای طرح های زیرساختی، عمرانی، اشتغالزا، پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و اتمام پروژههای نیمه تمام است.
شهرستان ملکشاهی به همراه شهرستان تازه تاسیس هلیلان جزو ۲۷ شهرستان هدف آبادانی و پیشرفت بنیاد مستضعفان کشور هستند.
نظر شما