«ظاهر پور مجاهد» روز یکشنبه در جلسه بررسی طرحهای مهم اقتصادی و سرمایه گذاری شهرستان همدان اظهار داشت: در شهرستان همدان ۹۲ واحد صنعتی با ۳۰ درصد ظرفیت و ۱۴۵ واحد با ۷۰ درصد ظرفیت فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه طرح های قابل توجهی در شهرستان همدان در دست اجرا است افزود: حمایت از واحدهای تولیدی به منظور افزایش ظرفیت تولید و اشتغال ضروری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با اشاره به راه اندازی مرکز رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی در استان خاطرنشان کرد: این مرکز در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان فعال شده و از ساعت هشت صبح تا ۲۰ آماده پاسخگویی به مراجعان است.
پورمجاهد از گردآوری اطلاعات دقیق واحدهای تولیدی خبر داد و گفت: در ستاد تسهیل استان با دستور کار رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی دو بار در هفته تشکیل می شود و دستگاههای اجرایی باید از این ظرفیت برای رفع مشکلات واحدهای زیرمجموعه استفاده کنند.
او با تاکید بر ضرورت پیگیری مستمر وضعیت طرحهای تولیدی توسط دستگاههای اجرایی مرتبط افزود: ناحیه صنعتی قهاوند از مزایای قانونی و زیرساختهای لازم برخوردار است و باید با نگاه ویژه شرکت شهرکهای صنعتی، برای احیا این منطقه تلاش کنند.
راه اندازی سه شهرک صنعتی مهم در همدان
فرماندار شهرستان همدان نیز در این نشست گفت: بر اساس نامگذاری سال موضوع حمایت و رفع موانع واحدهای تولیدی و اقتصادی را محور کار قرار دادیم و به طور ویژه پیگیری می کنیم.
محمد علی محمدی افزود: مجتمع کشت و صنعت یاس، مجتمع گاوداری شستا، پرورش مرغ استاندارد، واحد مرغ تخم گذار یکصد هزار قطعه ای و توسعه طرح های گلخانه ای از مهمترین پروژه های بخش کشاورزی شهرستان است که به صورت هفتگی پیشرفت کار آنها مورد بررسی قرار می گیرد.
وی یادآوری کرد: در بخش صنعت نیز طرح توسعه صنایع غذایی سحر، شرکت شیشه همدان و واحد تولیدی ورق های آلومینیوم در حال پیگیری است.
محمدی با اشاره به طرح های شرکت شهرکهای صنعتی استان گفت: شهرک فرآوری سیر، شهرک مبتنی بر فناوریهای برتر و شهرک بنکداری اهم طرح های این بخش است که باید در سالجاری به نتیجه برسد.
به گفته فرماندار همدان در بخش گردشگری شهرستان نیز طرح های پارک فرا منطقه ای حاشیه سد اکباتان، مجموعه باغ میوه همدان، پرشین یاقوت، مروارید غلطان، عصر طلایی و شهرک ویلایی با مشارکت شهرداری و میراث فرهنگی در حال اجرا است.
نظر شما