اقبال حمیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یک هزار و ۹۸۹ فقره استعلام در خصوص اجرای طرحهای صنعتی، تولیدی و خدماتی طی سال گذشته از محیط زیست استان گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۹ با بیش از ۹۴ درصد از یک هزار و ۹۸۹ فقره استعلام استقرار و بهره برداری از واحدهای ذکر شده موافقت شد، افزود: موافقت با اجرای این تعداد طرح نشان از همسو بودن محیط زیست استان با توسعه پایدار و رونق اقتصادی است.
معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان کردستان با بیان اینکه با وجود مشکلات پیش آمده ناشی از شیوع بیماری کرونا؛ طی سال گذشته سه جلسه کمیسیون ماده ۱۱ در استان برگزار شد، گفت: تعداد ۲۰ طرح مختلف از نقاط مختلف استان در این جلسه ها بررسی که با ۱۵ مورد آنها موافقت و با ۲ مورد بدلیل عدم احراز ضوابط زیست محیطی لازم مخالفت شد.
حمیدی یادآور شد: رویکرد این کمیسیون رفع مشکلات واحدهای صنعتی، کمک به رونق فعالیتهای توسعه ای و تولیدی و ایجاد اشتغال با حفظ تمام جوانب زیست محیطی است و تلاش می شود نتایج آن منجر به افزایش تولید و توسعه پایدار شود.
استان کردستان دارای چهار منطقه حفاظت شده و یک پناهگاه حیات وحش شامل منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار، پناهگاه حیات وحش زریبار با وسعت سه هزار هکتار و چندین منطقه شکار ممنوع است که این استان را در زمره منحصر به فردترین نقاط کشور به لحاظ تنوع گونه های جانوری و گیاهی قرار داده است.
نظر شما