هادی ایزدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان صادرات نسبت به دوره مشابه سال قبل از آن از نظر وزنی ٢٠ درصد کاهش، ولی از لحاظ ارزش هشت درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: عمده ترین این کالاهای صادراتی ظروف مقوایی، سنگ نمای ساختمانی، ظروف چینی، فرآورده های لبنی، پودر موسیر، کالای خواب، نوشیدنی آلوورا، پسته و زعفران بستهبندی شده، آب معدنی و نمک تصفیه شده بوده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد گفت: متوسط قیمت هر تن کالای صادراتی این شهرستان در سال گذشته ۶۵۶ دلار بود که نسبت به دوره مشابه سال قبل از آن ٢۶ درصد رشد داشته است که نشانگر ارتقای کیفیت کالاهای تولیدی این شهرستان است.
۱۷۲ واحد صنعتی در بخش های صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعالیت دارند که برای راه اندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای سه هزار و ۲۸۴ نفر بطور مستقیم و ۲ برابر این تعداد بطور غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است. از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است و حدود ۵۰۰ شرکت تعاونی با اشتغال بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در این شهرستان فعالیت دارند.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما