رحمت صادقی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه رشد و توسعه کمی دانشگاه (البته با حفظ کیفیت) به لحاظ تعداد هیات علمی، رشته های تحصیلی و تعداد دانشجویان از جمله اهداف دراز مدت دانشگاه است، اظهار داشت: سال گذشته پنج عضو هیات علمی به مرتبه استادی و ۱۴ نفر هم به مرتبه دانشیاری ارتقا پیدا کردند
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۲۳ عضو هیات علمی با مرتبه استادی، ۱۰۵ عضو با مرتبه دانشیاری،۲۲۹ عضو با مرتبه استادیاری و ۱۱ مربی در این دانشگاه فعالیت دارند.
رییس دانشگاه کردستان، جمعیت دانشجویی این دانشگاه را ۱۲ هزار و ۹۸۹ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۵۲۴ دانشجوی دکترا در ۳۵ رشته تحصیلی، سه هزار و ۵۵۰ دانشجوی کارشناسی ارشد در ۱۱۸ رشته، هشت هزار و ۹۱۵ دانشجوی کارشناسی در ۵۷ رشته مشغول به تحصیل هستند.
صادقی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۹ در مقاطع کارشناسی ۲ رشته، کارشناسی ارشد پنج رشته و دکترا نیز پنج رشته به دانشگاه اضافه شد، گفت: تمام کلاسهای نظری، بخشی از کلاسهای عملی، جلسات شوراهای مختلف دانشگاه، سمینارها و جلسات دفاعیه در بستر آموزش مجازی برگزار شد و در این خصوص دانشگاه کردستان یکی از دانشگاههای پیشرو بود.
رییس دانشگاه کردستان در خصوص آموزش مجازی نیز اظهار داشت: با توجه به اینکه زیرساختهای آموزش مجازی دانشگاه از قبل آماده شده بود، از ابتدای ترم دوم ۱۳۹۹-۱۳۹۸ که بیماری کرونا وارد کشور شد، بلافاصله بستر آموزش مجازی را آماده و در مدت ۱۰ روز اسامی همه دانشجویان، مدرسان و برنامه درسی را در سامانه وارد کردیم و آموزش مجازی شروع شد.
صادقی افزود: آییننامه ویژه آموزش مجازی دانشگاه کردستان تدوین و به تصویب رسید که این آیین نامه مورد تقدیر وزارتخانه قرار گرفت و به عنوان الگوی موفق و قابل پیروی به همه دانشگاه های کشور ابلاغ شد.
وی درباره وضعیت برگزاری کلاس های الکترونیکی اظهار داشت: در ترم اول سال تحصیلی جاری با تقویت زیرساختهای سخت افزاری و خریداری بیش از ۲۰ میلیارد ریال تجهیزات، نرم افزاری (سه سامانه اسکای روم، ادوبی کانکت و بیگ بلو باتن راه اندازی شد)، افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه به ۷۵۰ مگابیت بر ثانیه و امکان ذخیره فایل تدریس همه کلاسها شرایط بسیار بهتری برای آموزش فراهم شد.
رییس دانشگاه کردستان یادآور شد: با وجود تعطیلی کلاس های حضوری، ۱۰۰ درصد کلاسها برگزار شد و حدود ۸۸ درصد دانشجویان هم در کلاسها شرکت داشتند.
صادقی اضافه کرد: اگر چه بستر آموزش مجازی ظرفیت بسیار خوبی است اما مشکلاتی هم دارد و ممکن است بازدهی آن در برخی کلاسها خوب نباشد و یا اینکه برخی از دانشجویان امکان شرکت در کلاسها را نداشته باشند، اما به هر حال چارهای جز این نداشتیم و مثل سراسر دنیا به اجبار این مسیر را انتخاب کردیم.
دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.
نظر شما