۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱
کد خبرنگار: 1269
کد خبر: 84295754
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

سرمایه‌گذاری سهام عدالت بیش از وام بانکی کارگشاست

اصفهان- ایرنا- عضو هیات علمی دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان گفت: سرمایه‌گذاری سهامداران سهام عدالت بیش از تسهیلات بانکی برای توسعه اقتصادی واحدهای تولیدی و خدماتی کارگشاست.

سیدکمیل طیبی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به ضرورت  استفاده از سهام عدالت در سرمایه‌گذاری بخش‌های صنعتی و تولیدی افزود: نهادهای اقتصادی برای تامین منابع مالی از تسهیلات بانکی استفاده می‌کنند اما به دلیل اینکه در مسیر فعالیت با چالش‌هایی روبرو می شوند که این موضوع و ناتوانی در پرداخت به موقع بدهی ها سبب جریمه سنگین بانکی شده و  از فعالیت مهم اقتصادی دور می شوند.

وی بیان‌ کرد: ورود سهام عدالت و مدیریت آن توسط مردم در شرکت‌های تولیدی و خدماتی فرصت های خوبی را برای توسعه اقتصادی فراهم خواهد کرد که منفعت آن به سهامداران و صاحبان صنایع و در نهایت به کل کشور در رشد اقتصادی می‌رسد.

استاد اقتصاد دانشگاه اصفهان با بیان اینکه واحدهای تولیدی و خدماتی مثل گردشگری به سرمایه مالی نیاز دارند، خاطرنشان‌ کرد: تامین این منبع مالی به رونق فعالیت آن‌ها و افزایش بهره وری کمک می‌کند که در گذشته از طریق سهم سهامداران و وام‌های بانکی آماده می شد و به تازگی سهام عدالت به این چرخه افزوده شده است.

وی با بیان اینکه با اختصاص منابع سهام عدالت به شرکت‌های اقتصادی در رفع مشکلات تامین مالی به جای استقراض، کارآمد است، تصریح‌ کرد: این منابع و سهامدار شدن مردم به توسعه ظرفیت‌های اقتصادی کمک خواهد کرد و تولید و اشتغال افزایش می یابد.

به گفته طیبی مشارکت دهی مردم در مدیریت فعالیت‌های اقتصادی شرکت‌های بزرگ، زنجیره مهمی را در حوزه اقتصادی ایجاد می‌کند که تولید، اشتغال، رشد اقتصادی و مدیریت بهینه سهم مردم از دستاوردهای این شبکه اقتصادی خواهد بود.

وی استفاده از تکنولوژی‌های روز در حوزه صنعت را نیازمند منابع مالی دانست و تصریح کرد: ورود سهام عدالت و مشارکت مردم در سهام‌های شرکت‌های اقتصادی به تامین این منابع کمک خواهد کرد و دستاوردهای زیادی را خواهد داشت.

وی با اعتقاد به اینکه این تصمیم و برنامه ریزی دولت موفقیت‌هایی را دارد، توجه به ساختارمندی و پایبندی به قانون و مقررات ضرورت دارد که رانت ایجاد نکند و توزیع منابع به درستی ایجاد و نقش سهامداران پر رنگ و رقابت صحیحی ایجاد شود.

بزرگترین انتخابات اقتصادی کشور ۲۰ اسفند ماه امسال به صورت الکترونیک برگزار خواهد شد که برگزاری مجامع، مدیریت شرکت‌های سرمایه گذاری استانی در اختیار هیات مدیره جدید قرار می گیرد، نقش این هیات مدیره و عملکرد آنها تاثیر بسزایی در سوددهی یا زیان‌دهی شرکت‌ها دارد که مطابق آن سهامدار منتفع و یا متضرر می شود، سهامداران با مشارکت در مجامع می‌توانند نقش بسزایی در انتخاب مدیران اصلح جهت مدیریت دارایی‌شان داشته باشند.

از میان بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار سهامداران این استان، بیش از ۸۵۴ هزار نفر به صورت مستقیم و بیش از یک میلیون و ۸۰۶ هزار نفر به صورت غیرمستقیم سهم خود را مدیریت می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha