غلامرضا بابایی روز چهارشنبه در نخستین جلسه "مردمی نمودن اقتصاد مقاومتی با الگوی مثلث توسعه اقتصادی، فرهنگی و احیای مسوولیت های اجتماعی شرکتی و نهادی" اظهار داشت: باید برای استفاده از ظرفیت ها و امکانات موجود در این منطقه برای اجرای موفق طرح و همچنین انجام یک سرمایه گذاری موفق مطالعات و استعدادیابی دقیقی انجام شود.
وی ادامه داد: موفقیت این طرح در استان به حمایت همه جانبه تمامی دستگاه ها، نهادها، ارگانها و بخش خصوص نیاز دارد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی گفت: در این استان با توجه به اقلیم جغرافیایی مشکل آبی و خاکی وجود ندارد و این استان ظرفیت سرمایه گذاری جهت ایجاد زنجیره های تأمین، تولید و توزیع انواع محصولات کشاورزی را دارد.
بابایی بیان کرد: با اجرای طرح مثلث اقتصادی، فرهنگی و احیای مسوولیت اجتماعی شرکتی و نهادی در بخشهای روستایی استان با توجه به اینکه عمده مشاغل خرد در این بخشها وجود دارد، میتوان یک زنجیره تأمین، تولید و توزیع از صفر تا صد را راه اندازی کرد و با این طرح عمده مشکلات بیکاری و اقتصادی مناطق روستای را حل و مانع کوچ از روستاها شد.
به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت ایرانپاش و نماینده کارخانه قند ارومیه در این جلسه اعلام آمادگی کامل خود را به عنوان معین اقتصادی این طرح در بخش انزل عنوان کردند که چندین طرح کامل و مطالعه شده جهت اجرا در دست دارند.
طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی از اضلاع سرمایه گزاران و کارآفرینان، کارگزاران حکومتی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی تشکیل شده که ناظران عالی این طرح نیز ائمه جمعه ها در مناطق و بخشهای استان است..
نظر شما