نمادسازی ظرفیت‌ روستاها منجر به کاهش آسیب ‌های اجتماعی می‌شود

سمنان- ایرنا- مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری سمنان گفت: ارتقا و نماد سازی ظرفیت‌های موجود در هر روستا، منجر به پویایی و افزایش اشتغال‌های خانگی و در نهایت کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

امیر بینایی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا از روستاها به عنوان کانون‌های تولید استان سمنان نام برد و  ابراز داشت: به منظور پیشبرد تخصصی‌تر کارها و ایجاد مشاغل خانگی، باید بر توسعه روستاها توجه ویژه شود.

وی افزود: لازم است با شناسایی ظرفیت‌های هر روستا، استخراج نماد و انجام کار تخصصی، رونق روستا منجر به نماد سازی در سطح ملی و بین‌ المللی شود.

مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری سمنان گفت: در حاشیه این طرح می‌توان بر برگزاری جشنواره‌های مختلف، ایجاد بازارچه و صنایع تبدیلی تمرکز کرد.

بینایی افزود: به طور مثال، فلفل قرمز مرغوب در روستای فرومد شهرستان میامی کشت می‌شود به طوری که در ۲۰۰ هکتار زمین زیر کشت، سالانه ۶۰۰  تن فلفل قرمز عمل می‌آید و می‌تواند ۸۰ درصد نیاز کشور را تامین کند.

وی ادامه داد: ظرفیت تولیدی این روستا بیشتر از این است اما اخیرا به دلیل بی اطلاعی کشاورزان منطقه از ارزش این محصول، توجه نکردن به سیستم آبیاری نوین کشاورزی و نبود بازار تضمینی، کشت فلفل قرمز در فرومد سیر نزولی یافته است.

بینایی گفت: باید با برطرف کردن مشکلات جاده مواصلاتی و ارتقای سیستم آبیاری نوین کشاورزی، کشاورزان را به سمت کشت تخصصی و عمده این محصول سوق داد و با جذب سرمایه و ایجاد کارخانه فرآوری و بسته بندی و با گسترش تولید محصولات مختلفی مثل سالسا و پودر کاری کسب و کارهای خانگی رونق یابد و هرخانه یک مجموعه تولیدی شود.

مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری سمنان بیان کرد: لازم است جهاد کشاورزی استان در راستای تحقق این طرح همکاری و تلاش کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha