سیدرضا میرزایی روز دوشنبه با اشاره به اینکه نظام صنفی کشاورزی از سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را در شهرستان میامی آغاز کرد در گفت وگو با ایرنا، افزود: در راستای هویت بخشی به مشاغل بخش کشاورزی از مجموع هشت هزار بهره بردار برای پنج هزارو ۵۰۰ فعال در این بخش در قسمت های مختلف دام ، شیلات و آبزیان ، منابع طبیعی ، باغبانی ، زراعت ، مکانیزاسیون و خدمات فنی و حرفه ای پروانه فعالیت صادر شد.
وی با توجه به اینکه پرونده سازی و پیگیری صدور پلاک وسائل نقلیه کشاورزی مستعمل از سال ۹۳ تا کنون به نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی واگذار شده است ، تصریح کرد : نظام صنفی با مشارکت مردم و دستگاه های اجرایی ۶۴۰ فقره پلاک برای کشاورزان صادر کرد.
میرزایی اظهارداشت: با پلاک گذاری تجهیزات کشاورزی از خرید و فروش تراکتورهای بدون پلاک جلوگیری میشود.
دبیر اجرایی نظام صنفی کارهای کشاورزی میامی گفت : یکی از وظایف نظام صنفی کشاورزی حفظ و حمایت از حقوق تشکلهای صنفی، تولیدی و صدور پروانه فعالیت است.
شهرستان میامی به خاطر آب و هوای مناسب و بارشهای مطلوب، قطب کشاورزی در شرق استان سمنان است و در تولید چند محصول مانند چغندرقند، گندم و آفتابگردان دیم مقام اول را دارد.
در این شهرستان ۶۹ هزار و ۷۵۵ هکتار زمین کشاورزی و باغی وجود دارد، هر سال بیش از ۳۵ هزار هکتار زیر کشت انواع محصولات دیم وآبی میرود.
سطح باغهای این شهرستان سه هزار و ۵۸۲ هکتار است و انواع محصولات باغی مانند پسته، زردآلو، سیب، انگور و دیگرمحصولات تولید میشود.
میامی با ۲ بخش مرکزی و کالپوش و ۳۹ روستا بیش از ۴۰ هزار تن جمعیت دارد که ۸۰ درصد آن ها در روستاها به کشاورزی ، باغداری و دامداری اشتغال دارند.
نظر شما