پروژههایی چون «بلوار ۴۵ متری سردار شهید سلیمانی»، «۳۵ متری حدفاصل میدان رسالت گلشهر و میدان الغدیر»، «پل اشراق» و «پل دخیل» که با هدف تسهیل عبور و مرور به مرحله اجرا گذاشته شد و اکنون مراحل نهایی در عملیات اجرایی را طی میکند.
عملیات اجرایی در بلوار ۴۵ متری سردار شهید سلیمانی که ابتدای شهرک سهند را به میدان مادر وصل میکند، بعد از شهادت سردار دلها آغاز شد اما به نظر میرسد شورای پنجم شهر مراغه و سرپرست شهرداری مراغه برای بهرهبرداری از این پروژه طی ماههای آینده عزم راسخی دارند.
برای اجرای این بلوار ۱۱۲ ملک شخصی تملک و کلیه هزینههای آن پرداخت شده و اجرای یک پل به نسبت طولانی با باکسهای بتنی و هدایت تاسیسات بلوار به باند کندرو از ویژگیهای برجسته این طرح محسوب میشود.
مسیر ۳۵ متری حدفاصل میدان رسالت گلشهر تا میدان الغدیر نیز چنین سال قبل در قالب طرح تفصیلی شهرداری مراغه کلید خورده بود و اجرای آن پس از مدتی تعطیلی از سر گرفته شد تا دستاوردی برای شورای پنجم مراغه و سرپرست جدید شهرداری این کهنشهر باشد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری مراغه میگوید: مسیر ۳۵ متری حدفاصل میدان رسالت گلشهر تا میدان الغدیر با حدود ۲ هزار و ۲۰۰ متر طول در مرحله زیرسازی قرار دارد.
به گفته «شمسالله اصغرزاده» طی سه ماهه اول امسال عملیات جدولگذاری و آسفالتریزی به میزان ۶۰ هزار مترمربع در این مسیر به اتمام میرسد.
اجرای طرحهای مسیرگشایی حاصل درایت اعضای شوراست
سرپرست شهرداری مراغه نیز میگوید: بودجه مصوب امسال با درایت و نظر اعضای محترم شورای اسلامی شهر با تمرکز بر دو موضوع توسعه معابر و صنعت گردشگری تدوین شد و اکنون طرحهای مسیرگشایی و توسعه معابر با جدیت در حال اجراست.
شهرام مروتی بیان کرد: هفت پروژه مسیرگشایی و توسعه معابر در بودجه پیشپینی شده است که در صورت تامین اعتبار و تکمیل آنها، معابر شهر مراغه حدود ۱۰ کیلومتر توسعه می یابد.
وی اظهار داشت: «بلوار ۴۵ متری سردار شهید سلیمانی» و «۳۵ متری حدفاصل میدان رسالت گلشهر و میدان الغدیر» از جمله همین پروژههای هفتگانه به شمار میرود.
وی اضافه کرد: پروژه سردار شهید سلیمانی به طول ۱.۵ کیلومتر و به عرض ۴۵ متر در مرحله زیرسازی و آسفالتریزی قرار دارد و اگر شرایط جوی اجازه بدهد، تا پایان خردادماه به بهرهبرداری میرسد.
به گفته «مروتی» پروژه ۳۵ متری حدفاصل میدان رسالت گلشهر و میدان الغدیر نیز ۲.۲ کیلومتر طول دارد و تا پایان سه ماهه اول امسال به شهروندان تقدیم میشود.
وی بیان کرد: اعتبار خرید قیر مورد نیاز برای آسفالتریزی هر ۲ پروژه به میزان ۱۰ میلیارد تومان برآورد شده بود که شورای محترم پیشنهاد نحوه تامین قیر را با فوریت در دستور بررسی قرارداد و مصوبه آن را به شهرداری ابلاغ کرد.
وی ادامه داد: متعاقب آن شهرداری در اسرع وقت تشریفات قانونی قرارداد را طی و قرارداد تامین قیر این دو پروژه را با سازمان همیاری شهرداریهای استان به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال منعقد کرد.
وی با اشاره به اینکه آسفالت این پروژهها پس از تامین قیر در کارخانه آسفالت شهرداری مراغه تولید خواهد شد، بیان کرد: امسال علاوه بر این پروژهها، هفت پروژه دیگر توسعه معابر از جمله مسیر دسترسی شهرک امام حسن(ع) و تعریض مسیر ۵۵ متری گلهشر نیز به تدریج و در طول سال عملیاتی میشود.
سرپرست شهرداری مراغه همچنین از همکاری اعضای شورای شهر و تمامی مسئولان شهرستانی و استانی در تکمیل پروژه سردار شهید سلیمانی و سایر پروژههای شهرداری قدردانی کرد.
تلاش برای تکمیل پلهای اشراق و میدان بسیج
پل میدان بسیج که در فاصله کمی از این میدان و روبروی پایانه مسافری مراغه قرار دارد و بر روی ریل راهآهن اجرا میشود، از جمله دیگر طرحهایی است که عملیات آن در سکوت ناشی از شیوع کرونا با جدیت در حال اجرا میباشد.
احداث این پل نه تنها از خطرهای احتمالی در آن مسیر و سقوط خودرو از ارتفاع چند متری پل جلوگیری میکند، بلکه موجب تعریض مسیر و تسهیل تردد میشود.
تعریض پلهای رودخانه صوفی با اصلاح پل «یادگاران» در شورای چهارم آغاز شد اما شورای پنجم بقیه پلها را تعریض و تسهیل تردد در این مسیرها را به ارمغان آورد؛ پلیهایی که یکی پس از دیگری به زیباییهای صوفی چای افزود و اکنون آخرین آنها با عنوان «اشراق» با بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.
به گزارش ایرنا اصلاح بودجهبندی و توسعه معابر، ۲ دستاورد ماههای پایانی شورای پنجم مراغه و سرپرست جدید شهرداری این کهنشهر به شمار میرود؛ دستاوردهایی که تاثیر آنها در تسهیل عبور و مرور شهری و در یک کلام توسعه شهری شاید یکی دو سال بعد عیان شود.
نظر شما