۲۹ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۵۶
کد خبر: 84299246
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

یک گام دیگر صهیونیستها برای افزایش تنش در منطقه مدیترانه

تهران - ایرنا - رژیم صهیونیستی که خواهان افزایش تنش در منطقه مدیترانه شرقی بین ترکیه و یونان است، امروز(یکشنبه) یک توافقی نظامی دیگر با آتن به منظور تقویت نیروهای هوایی یونان امضا کرد.

به گزارش «اسکای‌نیوز عربی» به نقل از روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، وزارت دفاع رژیم اشغالگر قدس اعلام کرده که این بزرگترین توافق نظامی میان دو طرف است. ارزش این توافق ۱.۶۵ میلیارد دلار است. طبق این توافق، یک شرکت صهیونیستی هواپیماهای جدید آموزشی «M-۳۴۶» را برای نیروی هوایی یونان تامین و ناوگان کامل آموزشی این نیرو شامل ده‌ها هواپیما از این نوع و نیز «T-۶» را به مدت تقریبا ۲۰ سال مدیریت خواهد کرد.

شرکت «ال‌بیت سیستمز» یک شرکت خصوصی صهیونیستی متخصص در ساخت صنایع نظامی است که مرکز آن در فلسطین اشغالی قرار داد.

هواپیماهای نوع M-۳۴۶ ساخت شرکت ایتالیایی «لئوناردو» است که با نام «Lavi» نیز شناخته می‌شود.

تعمیر هواپیماها و فراهم کردن سامانه‌های شبیه‌سازی، آموزشی و لجستیکی از دیگر موارد این توافق نظامی بین یونان و رژیم صهیونیستی است. 

«بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیشتر گفته بود این توافق بیانگر روابط عالی و توسعه‌یافته این رژیم با یونان و شراکتی طولانی مدت در چارچوب منافع دو طرف است.

حدود یک سال پیش (چهارشنبه ۶ مه ۲۰۲۰ / ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ ) نیز بنا به اعلام وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، قراردادی با وزارت دفاع یونان برای اجاره دادن پهپادهای نظامی منعقد شد. این نخستین باری بود که دو طرف قراردادی در مورد تجهیزات نظامی با یکدیگر امضا می‌کردند.

طبق این توافق، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی وظیفه تامین هواپیماهای بدون سرنشین «هارون ۱» را برای ارتش یونان به مدت سه سال بر عهده گرفته است؛ هارون ۱ یک پهپاد تجسسی نظامی است که توسط صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی ساخته شده است.

بنا به اعلام مقامات صهیونیستی، این پهپاد قرار است به طور عمده در واحدهای دفاع مرزی یونان مورد استفاده قرار گیرد.

تولید و فروش پهپادها بخشی از صادرات صنایع نظامی رژیم صهیونیستی را تشکیل می‌دهد و نمونه‌هایی از آن‌ها پیشتر به کشورهای اروپایی از جمله آلمان و سوئیس صادر شده‌اند.

این توافق در حالی امضا می‌شود که تنش‌ها میان ترکیه و یونان بر سر ذخایر گازی و نفتی در شرق مدیترانه به قوت خود باقی است و همچنان دو طرف بر طبل تشدید اختلاف‌ها می‌کوبند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha