دکتر شهرام حبیبزاده روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: این بیمارستان صحرایی بر اساس مصوبه شورای تامین استان با همکاری مرکز فوریت های پزشکی استان و برای کسب آمادگی لازم به منظور استفاده در مواقع اضطراری در محوطه دانشگاه علوم پزشکی دایر شده است.
وی با اشاره به افزایش شدید تعداد بیماران مبتلا به کرونا در استان اردبیل، ایجاد این بیمارستان صحرایی را ضروری خواند و افزود: ضرورت دایر کردن بیمارستان صحرایی نشنان می دهد که ظرفیتهای بیمارستانی استان ممکن است به سرعت دچار کمبود و محدودیت شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل، آگاه کردن مردم در خصوص خطر شیوع بیشتر کرونا و بحران همهگیری بیماری کووید.۱۹ را جدی خواند و اظهار کرد: آماده باش در سطح دانشگاه علوم پزشکی استان برای خدمات ویژه به افراد بستری به خوبی پیش میرود.
وی خواستار رعایت بیشتر پروتکلهای بهداشتی در همه مناطق استان اردبیل به خصوص شهرهای قرمز شد و گفت: امیدواریم که در ۱۵ روز آینده، خیز چهارم شیوع کرونا را که شدت بیشتری نسبت به خیزهای قبلی دارد، کنترل کنیم.
دکتر حبیبزاده، رعایت دقیق محدودیتهای وضع شده، در خانه ماندن، عمل به شیوه نامههای بهداشتی به خصوص استفاده از ماسک، پرهیز از حضور در تجمعات و هر گونه دورهمی، تعطیلی مجالس عروسی و ترحیم را تنها راه برونرفت و گذر از شرایط بحرانی موجود ذکر کرد.
به گزارش ایرنا، با بستری شدن ۱۲۰ فرد جدید مبتلا به کووید.۱۹، شیوع کرونا در استان اردبیل همچنان در مسیر فزاینده قرار دارد و به علت گسترده بودن حجم مراجعه بیماران به مراکز درمانی، وضعیت استان حاد و نگران کننده است.
بنا به اعلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل، در شبانه روز گذشته مجموع افراد تحت درمان در مراکز درمانی استان با کاهش ۲۱ نفری نسبت به بالاترین آمار در ۲ روز قبل، به ۵۶۴ نفر رسید.
هم اکنون ظرفیت پذیرش بیماران کرونایی در مراکز درمانی استان اردیل با افزایش شمار مراجعان در حال پر شدن است و بخشهای اتاق عمل و فیزیوتراپی بیمارستان امام خمینی(ره) اردبیل به بخش کرونا تبدیل شده و یک بخش بیمارستان فاطمی و تمام ظرفیت بیمارستان امام رضا(ع) اردبیل برای بستری بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافته است.
بنا به اعلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل، با روند کنونی شیوع و در صورت بی توجهی شهروندان به رعایت دستورالعملهای بهداشتی، پیشبینی میشود که تعداد بیماران بستری در استان به ۷۰۰ تا یکهزار نفر برسد.
در ادامه شیوع فزاینده کرونا در استان اردبیل، هماکنون به جز سه شهرستان نیر، کوثر و اصلاندوز که در وضعیت نارنجی شیوع کرونا قرار دارند، شهرستانهای اردبیل، نمین، گرمی، انگوت، بیلهسوار، پارسآباد، مشکینشهر، خلخال و سرعین در وضعیت قرمز و بسیار خطرناک قرار گرفتهاند.
به گزارش ایرنا، بالاترین آمار مربوط به فوت بیماران مبتلا به کرونا در استان اردبیل در هشتم آذرماه با ۲۲ فوتی، بالاترین آمار بستری روزانه مبتلایان کرونا با ۱۲۱ نفر و نیز بالاترین رکورد بستری همزمان بیماران کرونا با ۵۸۵ نفر در روز ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۰ به ثبت رسیده است.
نظر شما