محمودرضا نیازی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه بررسی صحت عملکرد نازلهای سوخت یکی از تکالیف قانونی سازمان ملی استاندارد ایران است، افزود: نازلهای سوخت مایع به صورت دورهای تحت آزمون قرار گرفته تا از هر گونه تخلف و ضرر و زیان از نظر کمی (کم فروشی سوخت) برای مصرف کننده جلوگیری شود.
وی اظهار داشت: نازلهای سوخت دارای عدم انطباق از چرخه عرضه خارج و مدیر جایگاه متعهد به انجام رفع نقص با هماهنگی بازرسان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی میشود تا پس از درخواست بازرسی ثانویه و انجام آزمون مجدد در صورت انطباق با استاندارد مربوطه، اجازه فعالیت داده شود.
نیازی با اشاره به استاندارد سازی جایگاه های CNG تاکید کرد: از اهداف مهم بازرسی از جایگاههای سوخت CNG علاوه بر آزمونهای کمی به صورت دوره ای، الزام جایگاهها به انجام عملیات بازسازی و نوسازی مخازن سوخت، حفظ و ارتقای سطح ایمنی مصرف کنندگان و نیز حصول اطمینان از رعایت مندرجات استانداردهای ملی مربوطه از قبیل نصب سامانه آشکارساز و صحت عملکرد جایگاه های مذکور است.
وی یادآور شد: در این رابطه طی سال گذشته تعداد ۶ جایگاه سوخت CNG در سطح استان بدلیل نواقص پرخطر در تجهیزات با هماهنگی شرکت ملی پخش و شرکت ملی گاز با دستور دادستانی تا رفع کامل نواقص، قطع انشعاب گاز شدند.
دبیر شورای استاندارد استان کرمانشاه گفت: مصرف کنندگان هنگام استفاده از نازلهای عرضه سوخت در جایگاهها به گواهی انجام آزمون نصب شده روی نازل توسط اداره کل استاندارد توجه داشته و در صورت نداشتن این برچسب، موارد را از طریق سامانه گویای ۱۵۱۷ در طول شبانه روز و شماره تلفن کشوری ۴۵۱۷ اطلاع دهند.
نظر شما