به گزارش ایرنا از اعلام روز چهارشنبه اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران، پانته آ درّی اظهارداشت: این کتابچه در سایت آموزش و پرورش شهر تهران به نشانی Tehran.medu.ir قابل دسترسی است.
وی، تنویر افکار عمومی و آشنایی اولیا و دانشآموزان پایه نهم با فرآیند هدایت تحصیلی و شغلی را به عنوان یکی از مهمترین اولویتها در تحقق اهداف برنامههای توسعه متوازن بین شاخهای و بین رشتهای دانست.
درّی گفت: سالهاست که کتابچه هدایت تحصیلی و شغلی در آموزش و پرورش شهر تهران تولید میشود اما تولید و انتشار کتابچه الکترونیکی به واسطه همهگیری کووید ۱۹ و نبود تعامل حضوری با دانشآموزان و خانوادهها، ضرورت ایجاد فرصت دسترسی آسان، بههنگام و مطلوب به فرآیند هدایت تحصیلی - شغلی از مصوبات کمیته هدایت تحصیلی - شغلی ۱۴۰۰ شهر تهران است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران تاکید کرد: انتظار میرود کمیته هدایت تحصیلی مناطق با تعیین برنامههای اجرایی مناسب برای اطلاعرسانی موثر از همه ظرفیتهای موجود از قبیل پرتال مناطق، کانالها و گروههای مدیران متوسطه اول و دوم در سامانه شاد و سایر بسترهای تعاملی ایمن استفاده و اطمینان حاصل کنند که کمیته هدایت تحصیلی دبیرستانهای دوره اول با تشکیل جلسه شورای مدرسه راهکارهایی را اتخاذ میکنند تا اولیا و دانشآموزان پایه نهم از رشتهها و ظرفیت مدارس متوسطه دوم به موقع مطلع شوند و نسبت به تبیین جلسات توجیهی غیرحضوری مدارس اقدام کنند.
درّی افزود: همچنین تایید دریافت کتابچه هدایت تحصیلی از اولیا و دانشآموزان، سایر مستندات و مصوبات ضروری در مدرسه نگهداری خواهد شد.
به گزارش ایرنا، رویکرد جدید دستگاه تعلیم و تربیت به هدایت تحصیلی مربوط به سال ۹۵ است که پس از ۲۲ سال، هدایت تحصیلی از پایه دهم به پایه نهم منتقل شد. پیش از این دانشآموزان، پایه اول دوره متوسطه را به طور مشترک طی کرده و در پایه دوم متوسطه یکی از رشتههای شاخههای نظری، فنی و حرفهای و کاردانش را انتخاب کرده و در آن ادامه تحصیل میدادند.
پس از آن و بر اساس سیاست جدید نظام آموزشی، این روند تغییر کرد و ساختار آموزشی ۳-۳-۶ از سال تحصیلی ۹۱-۹۰ با استقرار پایه ششم آغاز شد که در این سیستم آموزشی هدایت تحصیلی در پایه نهم پس از پایان امتحانات و اعلام نتایج خرداد انجام میشود.
نظر شما