علی اصغر امانیان روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: این مقدار ماهی در ۱۶۰ مرکز پرورش این شهرستان تولید شده که حدود یک سوم تولید ماهی خراسان رضوی است.
وی ادامه داد: از مجموع سه هزار و ۲۰۰ تن ماهی تولید شده در سبزوار سه هزار تن آن ماهی سردابی و ۲۰۰ تن ماهی گرمابی و خاویار بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: با توجه به ظرفیت سبزوار در تولید شیلات، عملیات احداث شهرک آبزیپروری و پرورش ماهیان خاویاری شهرستان با حمایتهای دولت و سرمایهگذاری بخش خصوصی در مساحت ۶ هکتار با استفاده از آب رودخانه کال شور با ظرفیت اسمی تولید سالانه ۶۰ تن گوشت و ۱.۵ تن خاویار آغاز شده است.
وی افزود: علاوه بر تولید انواع گونه های ماهی گرمابی و سردابی شامل آمور سفید پرورشی، کپور و قزل آلای رنگین کمان در سبزوار، این منطقه در تولید ماهیان خاویاری در خراسان رضوی پیشگام است و هم اینک چهار واحد پرورش خاویار در این شهرستان فعال میباشد.
۳۵ هزار هکتار مزرعه و ۱۶ هزار هکتار باغ با فعالیت ۲۰ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی در شهرستان سبزوار زیر کشت انواع محصولات کشاورزی است.
نظر شما