دکتر حسین قاسمی روز شنبه در گفت وگوبا ایرنا اظهار داشت: در بازه زمانی یاد شده در مجموع ۱۴ مورد غرق شدگی در هرمزگان رخ داده که پنج نفر از مصدومان در رده سنی زیر پنج سال قرار داشتند.
وی با بیان اینکه در تعطیلات نوروز پارسال تنها یک مورد فوتی ناشی از غرق شدگی در هرمزگان داشتیم، افزود: یکی از جاذبه های گردشگری هرمزگان، شنا در دریا است که نوروز پارسال با توجه به شیوع ویروس کووید ۱۹ و اعمال محدودیت در رفت و آمد و مسافرت ها، کمترین میزان غرق شدگی و فوتی ناشی از آن در استان ثبت شد.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطرنشان کرد: طبق آمار سازمان جهانی بهداشت، غرق شدگی سومین علت فوت ناشی از حوادث غیر عمدی است که قسمت عمده ای از آن، قابل پیشگیری می باشد.
دکتر قاسمی با اشاره به شرایط آب و هوایی هرمزگان و استقبال بسیار مردم از شنا در دریا و دیگر منابع آبی در دسترس به ویژه در ایام تابستان ، تاکید کرد: شناسایی محل های پر خطر و حادثه خیز و نصب تابلوهای هشدار دهنده، تعیین مناطق مجاز جهت شنا و استقرار نجات غریق در آن مناطق و سایر مناطق تفریحی و همچنین آموزش به کودکان و خانواده های آنها می تواند تأثیر بسزایی در کاهش میزان غرق شدگی و فوت ناشی از آن داشته باشد.
نظر شما