دکتر شاپور بدیعی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افرود: هم اکنون مشهد و دیگر شهرستانهای خراسان رضوی در شرایط خاص اوج چهارم کرونا قرار دارند.
وی ادامه داد: بر اساس برنامهریزی اینک کمبودی از لحاظ تعداد تخت بیمارستانی در حوزه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد وجود ندارد اما افزایش تعداد بیماران بر کاهش کیفیت خدمات موثر است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: افزایش تعداد بیماران، افزایش آمار فوت را در پی دارد لذا تلاش کادر درمانی این دانشگاه در شرایط کنونی طغیان ویروس کرونا، کاهش تعداد جانباختگان بیماری کووید ۱۹ است.
وی افزود: تقاضا داریم همه شهروندان پروتکلهای بهداشتی پیشگیرانه و ممنوعیتهای کرونایی را برای جلوگیری از انتقال و سرایت ویروس همهگیر بطور جامع، دقیق و باوسواس رعایت کنند.
دکتر بدیعی ادامه داد: عملکرد ویروس کرونا پس از ورود و تکثیر در بدن افراد قابل پیشبینی نیست بطوری که نمیدانیم چه علائم و رفتاری را در هر شخصی نشان خواهد داد.
وی همچنین گفت: کادر درمان و بهداشت فعال در بخشهای بیمارستانی پرخطر کرونایی واکسینه شدهاند و تزریق واکسن به همه کارکنان بیمارستانها بطور جدی در حال پیگیری برای انجام است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کلانشهر مشهد و ۱۴ شهرستان دیگر استان خراسان رضوی ۵۰ بیمارستان دارد. ۸۰ درصد جمعیت شش میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش این دانشگاه هستند.
بقیه جمعیت خراسان رضوی در قالب ۱۸ شهرستان از مجموع ۳۳ شهرستان این استان توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام خدماترسانی میشوند.
بنا بر آخرین اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۲ میلیون و ۳۵۸ هزار و ۸۰۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت ۳۸۰ تن از بیماران مبتلا به کرونا طی۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶۸ هزار و ۷۴۶ تن رسیده است.
نظر شما