لطف الله ستاره روز شنبه به خبرنگاران گفت: ۲ هفته از تعطیلی اصناف سپریشده اما جاهای دیگر مملو از جمعیت است، این در حالی است که کسبه باوجود تعطیلی واحد صنفی میبایست هزینههای اجارهبها، مالیات، حقوق، بیمه، اقساط بانکی و غیره را بپردازند.
وی اظهار داشت: این درحالی است که اصناف هیچ درآمدی نیز نداشته و هیچگونه حمایتی از آنها بابت دورههای پیشین تعطیلات کرونایی صورت نگرفته است، در واقع کسبه به تنهایی جریمه بیتوجهی به دستورات ستاد کرونا را میپردازند.
این مسئول افزود: آسیب و خسارت ناشی از کرونا به حوزه اصناف بسیار سنگین است و تمام گروههای شغلی را تحت تأثیر قرار میدهد و به طور کلی مشاغلی که در گروه سه و چهار قرار دارند، بیشترین آسیب و سپس گروه شغلی ۲ و در نهایت گروه شغلی یک خسارت زیادی را از شیوع کرونا متحمل شدند.
ستاره با اشاره به ادامه تعطیلیها با توجه به وضعیت قرمز کرونایی در شهرستان ری، خاطرنشان کرد: بر اساس دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا تعطیلی اصناف در شهرهای قرمز و نارنجی تمدید شد، اصناف همیشه همراه و ولایتمدار شهرستان ری این روزها دغدغه و نگرانی گذران معیشت روزانه خود را دارند.
رییس اتاق اصناف شهرستان ری یادآور شد: اصناف همواره متعهدانه تصمیمات ستاد مقابله با کرونا را اجرا میکنند، اما عادلانه نیست با بستن مغازهها به آنها آسیب برسانیم، زیرا که امروز اصناف بیش از این توان تعطیلیهای مکرر و تحمل خسارات سنگین بابت کرونا را ندارند.
به گزارش ایرنا، شهرستان ری با برخورداری از ۵۶ اتحادیه توزیعی، تولیدی و خدماتی و ۱۰ هزار واحد صنعتی و صنفی از جمله شهرک صنعتی شمس آباد، کارخانه سیمان و کارگاه های تولیدی و خدماتی اعم از سنگ بری، شیشه و سفال، آجرپزی، کارگاه قالیبافی و قالیشویی، کشتارگاه دام و طیور به عنوان قطب کار و تولید در پهنه جنوب تهران مطرح است.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده که دارای پنج شهر شهرری، باقرشهر، کهریزک، قیامدشت و حسن آباد است.
نظر شما