دکتر قاسم جان بابایی روز شنبه در حاشیه بازدید از روند خدمات رسانی به بیماران کرونایی در بیمارستان امام رضا مشهد در گفت و گو با خبرنگاران افزود: ویروس کرونای هندی هم نوع دیگر جهش یافته این ویروس است که خطر سرایت بیشتری دارد و اقدامات پیشگیرانه در مقابله با این ویروس باید جدی تر دنبال شود.
وی بیان کرد: تمام تلاش کادر درمان کشور و متولیان حوزه سلامت بر این است تا کرونا بویژه در خیز چهارم کنترل و زنجیره انتقال این ویروس قطع شود.
وی در ادامه گفت: روند واکسیناسیون کرونا بر اساس اولویت گروههای هدف در کشور در حال اجرا است.
معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: آمادگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در موج چهارم کرونا بسیار خوب بوده و از تمامی ظرفیت ها به شکل مناسبی استفاده شده است.
دکتر جان بابایی با بیان اینکه تیم پرستاری و تیم تنفسی بسیار آماده تر از گذشته در حال خدمات رسانی به بیماران هستند، افزود: واحدهای سرپایی، ترخیص و تسهیلات دارویی به شکل مناسبی در مراکز درمانی دانشگاه فعال شده است که مجموع این اقدامات جای قدردانی دارد.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر به مشهد از روند خدمات رسانی به بیماران کرونایی در بیمارستانهای امام رضا، قائم، هاشمی نژاد، فوق تخصصی کودکان اکبر و فارابی بازدید کرد و در بخشهای اورژانس و بستری مبتلایان در این مراکز درمانی حضور یافت.
مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) در حاشیه این بازدیدها به خبرنگاران گفت: در ایام موج چهارم بحران کرونا ۸ بخش ویژه بیماران کرونایی در این بیمارستان فعال شده است.
دکتر حسن خداپرست افزود: در حال حاضر ۱۳۴ بیمار کرونایی در ۳ بخش ICU و ۳ بخش عادی بستری هستند، از این تعداد ۴۸ نفر در بخشهای ICU و مابقی در دیگر بخشها بستری هستند.
وی بیان کرد: به جهت افزایش فزآینده آمار بیماران کرونایی ۲ بخش دیگر اطفال و ICU اطفال تخلیه شده و به کروناییها اختصاص یافته و با احتساب ۶ بخش قبلی ۸ بخش ویژه به بیماران کرونایی خدمات رسانی می کنند.
۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند. بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای علوم پزشکی نیشابور و تربتجام خدماترسانی میشوند.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با فوت ۳۷۴ نفر دیگر از هموطنان مبتلا به کووید۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به ۶۹ هزار و ۱۲۰ نفر رسید. پنج هزار و ۱۵۶ بیمار بدحال نیز در آی سی یو بستری هستند.
در این مدت ۱۸ هزار و ۲۳۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که ۲ هزار و ۹۱۲ نفر آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید ۱۹ در سطح کشور به ۲ میلیون و ۳۷۷ هزار و ۳۹ نفر رسید.
نظر شما