محمد علی اسروش یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: از زمان اجرای طرح واکسناسیون کرونا نیز تاکنون سه هزار و ۳۱۰ دوز واکسن تحویل دانشکده علوم پزشکی لارستان شده و ۲ هزار نفر از بیماران خاص و کادر بهداشت و درمان واکسن دریافت کرده اند.
وی با توجه به موج چهارم کرونا و روند فزاینده آن در منطقه و شهرستان های لارستان، خنج و اوز، افزود: وضعیت در شهرستان خنج همچنان خطرناک و نگران کننده است.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی لارستان نیز گفت: طبق رنگبندی اعلام شده وزارت بهداشت هر سه شهرستان تحت پوشش علوم پزشکی لارستان هم اینک قرمز هستند.
وحید یگانه تصریح کرد: البته بر اساس رنگ بندی که توسط دانشکده علوم پزشکی لارستان طراحی شده کل سه شهرستان به ۳۵ منطقه تقسیم شده که هشت منطقه در خنج، پنج منطقه در اوز و ۲۳ مورد نیز در لار است.
وی گفت: از هشت منطقه پیش بینی شده شهرستان خنج هم اینک سه منطقه آن تا امروز پنجم اردیبهشت ۱۴۰۰ فوققرمز و سه منطقه نیز قرمز ،یک منطقه نارنجی و یک منطقه نیز زرد دارد.
معاون دانشکده علوم پزشکی لارستان همچنین یادآور شد: از مناطق پنج گانه شهرستان اوز نیز دو منطقه قرمز، دو منطقه نارنجی و یک منطقه نیز زرد و از مناطق ۲۳ گانه لارستان سه منطقه فوق قرمز، چهار منطقه قرمز، ۱۱ منطقه نارنجی و چهار منطقه زرد است.
وی با بیان اینکه از زمان بروز شیوع ویروس کرونا تاکنون نیز ۱۰ هزار مورد کرونای مثبت در لارستان، خنج و اوز شناسایی شده است، گفت: در دو هفته اخیر موارد سرپایی، بستری و فوتی ناشی از کرونا رو به افزایش بوده است.
این ۱۰ هزار مورد شناسایی شده در قالب بیش از ۵۲ هزار نمونه آزمایش کرونا در سطح سه شهرستان بوده که البته تعداد فوتی های ناشی از این ویروس مرگبار در منطقه نیز ۱۸۹ نفر بوده است.
وی بیان کرد: از هفته گذشته میزان بستری ها در بیمارستان امام رضا (ع) لار به بالای دو برابر رشد یافته و همچنان گنجایش تخت های کرونایی در این مرکز درمانی تکمیل است.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی لارستان با بیاان اینکه میزان توجه به پروتکل های بهداشتی به خصوص در سطح بخش ها و حتی روستاهای تا حدود زیادی در منطقه کمرنگ شده است، گفت: بر اساس بررسی ها و تحلیل های آماری از مبتلایان به کرونا در لارستان ، مهمترین علت و بیشترین میزان ابتلای افراد ناشی از دورهمیهای خانوادگی بوده است.
نظر شما