روحانیان از ظرفیت خیران در تبیین مفاهیم قرآن بهره‌ بگیرند

سمنان- ایرنا- استاندار سمنان گفت: همانگونه که در زمینه‌های بهداشت و مدرسه سازی نیاز به کمک خیران وجود دارد، روحانیان از ظرفیت خیران استان در راستای ترویج و تبیین مفاهیم و توسعه فعالیت‌های قرآنی نیز بهره بگیرند.

به گزارش ایرنا، علیرضا آشناگر روز یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان با بیان اینکه سمنان، استانی قرآنی است گفت: تحقق جامعه‌ای سعادتمند با حال خوب در گرو تمسک به قرآن است.

وی با اشاره به ضرورت به کارگیری معارف قرآنی افزود: باید در فعالیت‌های شاخص قرآنی از دنیای اسلام الگو برداری شود.

استاندار سمنان گفت: سند چشم انداز فعالیت‌های قرآنی استان سمنان برنامه‌های راهبردی خوبی دارد به شرطی که به صورت کامل اجرا شود.

آشناگر بیان کرد: یکی از راهبردهای کلان چشم‌انداز فرهنگ عمومی استان، نهادینه سازی فرهنگ قرآن در سطح عمومی جامعه و ریز برنامه تحقق این راهبرد،  همکاری و هماهنگی بین نهادهای تبلیغی و اطلاع‌رسانی برای تبیین فرهنگ قرآن است.

وی با بیان اینکه نهادهای مختلفی مسئول تبیین قرآن هستند گفت: موضوع مهم در تحقق این راهبرد کلان، بازتعریف مشارکت‌های عمومی و توانمندسازی تشکل‌های مردم ‌نهاد است.

استاندار سمنان با اشاره به نقش مهم نظام آموزشی در این زمنیه و لزوم تربیت دانش‌آموزان با فعالیت‌های قرآنی ادامه داد: باید با زبان ساده و روان مباحث قرآنی برای دانش‌آموزان تفسیر شود.

آشناگر بیان کرد: اکنون که تعداد زیادی از دانش‌آموزان به گوشی تلفن همراه و اینترنت دسترسی دارند و به واسطه آموزش مجازی، فعالیت دانش‌آموزان در فضای مجازی متعارف شده است، فرصت خوبی برای ساماندهی فعالیت‌های قرآنی در فضای مجازی است.

وی با اشاره به اهمیت همکاری بین نهادهای فرهنگی و هنری استان گفت:  برخی هنرمندان و نویسندگان استان در حوزه قرآن فعال هستند و فقط  باید فعالیت‌های آنان ساماندهی شود.

نهادینه‌سازی فرهنگ تمسک به قرآن و عترت، نهادینه‌سازی آداب و سبک زندگی ایرانی اسلامی، آموزش و تربیت شهروندی، ورزش همگانی و گردشگری، اخلاق و فرهنگ کار، استفاده از تولید داخلی و جهش تولید، اصلاح الگوی مصرف و پرهیز از تجمل گرایی، ارتقای فرهنگ کتابخوانی و قانون‌گرایی، گسترش نظم و انضباط، خودباوری ملی و وفاق اجتماعی، تحکیم تعالی و ایمن‌سازی بنیاد خانواده و رعایت حرمت و حقوق زن، و نهادینه سازی هنر تعالی بخش و شوق آفرین، حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، سرمایه اجتماعی، ارتقای اخلاق و مناسبات انسانی، مصرف رسانه و فضای مجازی و کاهش آسیب های اجتماعی ۱۷ راهبرد کلان فرهنگ عمومی استان سمنان است.

این راهبردها در سال ۹۹ برای کار در سال ۱۴۰۰ تا افق چشم‌انداز ۱۴۰۴ تدوین شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha