به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، سید جواد حسینی افزود: بیش از ۲۰ هزار عوامل اجرایی در قریب به ۲ هزار پایگاه سنجش در سطح کشور با برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی همکاری خواهند داشت.
حسینی با تأکید بر اینکه برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی همهساله بهمنظور شناسایی و مداخلات به هنگام طلایی اجرا میشود، اظهار داشت: در سال گذشته و باوجود شرایط کرونایی ۹۸.۸ درصد نوآموزان بدو ورود به دبستان مورد سنجش قرار گرفتند که نشان از استقبال خوب خانواده ها از این برنامه و تلاش گسترده عوامل اجرایی این طرح دارد.
حسینی تصریح کرد: حفظ سلامت نوآموزان اصل اساسی در طرح سنجش سال جاری است و رعایت دستورات ستاد ملی کرونا در تمامی پایگاه ها سنجش الزامی است.
وی ادامه داد: رعایت کامل موارد بهداشتی و ضدعفونی پایگاه ها، ایجاد اتاق انتظار، کاهش پذیرش روزانه نوآموزان، افزایش ساعت کار پایگاه ها، افزایش زمان سنجش، راه اندازی شیفت عصر در برخی پایگاه ها، ایجاد درگاه پرداخت الکترونیکی و افزایش ابزارهای آزماینده تحصیلی از جمله مواردی است که برای رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و شرایط بهداشتی در پایگاه ها در نظر گرفته شده است.
وی افزود: بر اساس نوبت گیری انجام شده و برای جلوگیری از ازدحام، انتظار می رود فقط یکی از والدین همراه با فرزند خود در روز و ساعت تعیین شده به پایگاه های سنجش مراجعه کنند.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در تمامی استان های کشور اتاق سنجش آکوستیک نیز راه اندازی شده است، گفت: یکی از تحولات اساسی برنامه سنجش سال ۱۴۰۰، گنجاندن تستهای شناخت نشانگان مشکلات ویژه یادگیری، برای غربالگری و شناسایی نوآموزان دارای مشکلات ویژه یادگیری است.
حسینی در پایان گفت: تمهیدات لازم برای سنجش نوآموزان پیش دبستانی در سال جاری در نظر گرفته شده است و در صورت استقبال والدین بخشی از این نوآموزان نیز در این برنامه ارزیابی خواهند شد.
نظر شما