به گزارش ایرنا، این جشنها علاوه بر برگزاری در مساجد و حسینیهها با همکاری رسانههای گروهی و برخی شبکههای اجتماعی در فضای مجازی نیز برگزار شد.
در این آیین ها ، تعدادی از استادان حوزه و دانشگاه و کارشناسان دینی در خصوص فضایل و مناقب و خصوصیات امام حسن مجتبی (ع) دومین امام شیعیان جهان سخنرانی کردند.
همچنین توسط برخی هیاتهای مذهبی، تشکلهای دینی و نهادها نسبت به تهیه و بارگذاری برخی مطالب و محتواها و کلیپهای فرهنگی مناسب اقدام شد .
در این آیینها، اجرای برنامههای متنوع هنری به خصوص سرود، همخوانی کلام وحی و مداحی اهل بیت عصمت و طهارت (ع) برای مردم و علاقهمندان پخش شد .
پانزدهم رمضان سالروز میلاد مسعود سبط اکبر و محبوب رسول خدا (ص)، تجسم عالی فضایل انسانی، مقتدای پاکان و صالحان، امام حسن مجتبی (ع) است، پیشوایی که در بذل و بخشش و دستگیری از بیچارگان، سرآمد روزگار خویش و آرامبخش دلهای دردمند و نقطه امید درماندگان بود.
همچنین سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفته بود که از ۸۳۰ نمونه گرفته شده از افراد مشکوک به ویروس کرونا در شبانه روز گذشته ۲۹۰ بیمار مبتلای قطعی به کووید ۱۹ در استان شناسایی شدند.
به گزارش عصر سهشنبه روابط عمومی این دانشگاه، ابراهیم سلمانی افزود: از این تعداد ۳۹ نفر در بیمارستانهای استان بستری و ۲۵۱ نفر در منزل دوره نقاهت خود را طی میکنند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید ۱۹ است و بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف میشوند.
جهش ویروس کرونا در انگلستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماریزایی و مرگ و میر آن شده، نگرانیهای جدی را در جهان به وجود آورده است.
کارشناسان همچنان توصیه می کنند مردم اصول سه گانه « شفا» یعنی شست و شوی دست ها، فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی، اجتناب از ترددها و استفاده از ماسک را باید بیش از گذشته مورد توجه قرار دهند.
در تاریخ ۳۰ بهمن ۹۸ وزارت بهداشت اعلام کرد که نتایج آزمایش اولیه ۲ مورد مشکوک ابتلا به کرونا در قم مثبت گزارش شده و این موضوع خود مقدمهای شد برای تایید حضور ویروس کرونا در ایران و تدابیری که نیاز بود در سطح ملی و استانی اندیشیده شود.
حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود مییابند، اما از هر پنج نفر مبتلا به کووید ۱۹ علایم یک نفر شدت میگیرد که دچار مشکلات تنفسی میشود و خطر ایجاد عوارض شدید بین افراد مسن و افرادی که سایر مشکلات بهداشتی مانند فشار خون بالا، بیماریهای قلبی و ریوی، دیابت یا سرطان دارند، افزایش مییابد.
برخی گزارشها نشان میدهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است و میزان انتقال از این طریق هنوز مشخص نیست که تحقیقات در این زمینه جریان دارد.
نظر شما