۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۲:۰۳
کد خبر: 84312511
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حناچی: کمک های مومنانه به دست نیازمندان واقعی می رسد

۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۲:۰۳
کد خبر: 84312511
 حناچی: کمک های مومنانه به دست نیازمندان واقعی می رسد

تهران- ایرنا- شهردار تهران گفت: شهرداری تهران شرایطی فراهم می کند تا کمک های مومنانه مردم تجمیع شده و به دست نیازمندان واقعی برسد.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی شهرداری تهران، پیروز حناچی در مراسم اختتامیه کمک های مومنانه گفت: هنگامی که بحث تشکیل ستاد خادم المنتظر مطرح شد زمانی بود که با اوج اجرای برنامه های شهرداری تهران در مراسم زیارت اربعین و حضور سالانه شهرداری تهران با آرم و نام شهرداری مواجه بودیم که البته انتقاداتی هم به این حضور وجود داشت.

وی افزود: این انتقادات عمدتا از طرف مدیران عراقی مطرح شده بود و این مساله نشان داد که در آن مواقعی که بدون آرم و نام شهرداری کاری انجام داده یا در مراسمی حضور یافته ایم علیرغم اینکه همه می دانستند این حرکات به پشتیبانی شهرداری تهران است ولی تاثیرش بیشتر و موثرتر بوده و خدماتی که در گمنامی و با نیات خیر انجام داده ایم تأثیرش بیشتر بوده همانگونه که خداوند خودش تضمین کرده که آنها را به دست کسانی که باید می رساند.

حناچی با بیان اینکه همین مسیر را برای جمع آوری کمک های مومنانه ادامه خواهیم داد، افزود: البته شرایط فرق کرده و کرونا باعث شده که به صورت مضاعف در داخل کشور کار کرده و کسانی که معیشتشان در داخل کشور دچار مشکل شده را دریابیم.

شهردار تهران گفت: بخش کمی از پشتیبانی شهرداری از نوع اقلام و اجناس است ولی شرایطی فراهم می کنیم که این حرکات مردمی به راه خود ادامه داده و ابعاد دیگری پیدا کند. مثلا با توجه به شروع موج چهارم کرونا باید بتوانیم در کانون های تجمع مانند مترو و اتوبوس تست راپید و توزیع ماسک را حتی به صورت رایگان ‌داشته باشیم و با رصد کردن موضوع و کمک به شهروندان، فشار را از بخش درمان کم کنیم.

وی با بیان اینکه توزیع ارزاق کار پسندیده ای است که شرایط ماه رمضان اهمیت آن را دو چندان کرده است گفت: باید به فقرا و نیازمندان کمک کنیم و دعای ماه مبارک رمضان مانند نقشه راهی است که خدا به ما داده است.

شهردار تهران با تاکید بر اینکه این مسیر را تعقیب می کنیم، یادآور شد: از کارمندان هم کمک خواسته شد و این موضوع مورد استقبال قرار گرفته و کمک کردند. این پتانسیل برای جذب ظرفیت میلیونی هم وجود دارد که به ما کمک کنند تا این ارزاق به اهلش برسد و باید کمک کنیم اقلام به صورت عادلانه به نیازمندان برسد.  

تشکیل کارگروه هبه در ستاد خادم المنتظر پایتخت

رییس ستاد خادم المنتظر شهرداری نیز در این مراسم گفت: باید تحت نظر سازمان رفاه، مشارکت و خدمات اجتماعی کارگروهی تحت عنوان کارگروه هبه فعال و تنظیم شود که این اقدام در حوزه مددکاری بسیار موثر خواهد بود.

سعید صادقی افزود: مطرح شدن پرسش هایی درباره چگونگی رصد توزیع عادلانه کمک ها در سال گذشته، منجر به جلسات شهرداری و ستاد خادم المنتظر با بهزیستی، سپاه و کمیته امداد شد و ما نیز دریافتیم که سامانه خودمان دچار نقصان است و با هماهنگی هایی با سازمان فاوا و خدمات اجتماعی و سامانه سمات اصلاح و سه ماه پیش در منطقه ۱۷ رونمایی شد.

وی ادامه داد: با حرکت پنج روزه رزمایش مومنانه، به تفکیک مناطق را تنظیم کردیم و اصرار داریم که این کارها را در قالب سامانه سمات انجام دهیم، روسای کارگروه مواردی را گزارش دهند و در انتها نکات لازم را عنوان کنند و در صورتجلسه حکم مصوب داشته باشیم.

رییس ستاد خادم المنتظر درباره بحث «هبه» که مورد پیگیری شهردار تهران قرار گرفت، گفت: باید در کارگروهی تحت نظر سازمان رفاه، مشارکت و خدمات اجتماعی کار سیاست گذاری و اجرای بحث هبه در مناطق تنظیم شود و در واقع کارگروهی که تحت عنوان کارگروه هبه فعال و تنظیم می شود در حوزه مددکاری نیز خیلی موثر خواهد بود.

وی اضافه کرد: پیش از این نیز کارگروه های دیگری تشکیل شدند که به عنوان مثال کارگروه سازمان فرهنگی تشکل های مردم نهاد را مدیریت می کند، سازمان فاوا حمایت های بخش آی تی را انجام می دهد و کارگروه اربعین نیز وظایف روشنی دارد و سازمان خدمات اجتماعی مغفول مانده بود.

استفاده از اتوبوس های اسقاطی برای فعالتر شدن فرهنگسراهای جهادی سیار 

رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز در این مراسم گفت: در زمینه کمک های مومنانه هر مورد جدیدی که نیاز است تعریف شود و هر کاری که زمین مانده برای اجرا به سازمان فرهنگی هنری واگذار شود.

حجت الاسلام میثم امرودی با بیان اینکه سازمان فرهنگی هنری شهرداری در همه مناطق، ۲۰ هزار غذا در خلازیر و اطراف تهران توزیع کردند و فعالیت های تخصصی خود را در این زمینه پیگیری کرد، افزود: در حال حاضر چهار اتوبوس سیار جهادی داریم که در ایام خاص مانند نیمه شعبان ۱۸ اتوبوس را راهی کردیم و ۱۰ کفی که در سطح تهران برنامه اجرا می کردند. در واقع  به صورت ثابت چهار اتوبوس داریم و هر وقت اراده کنیم آنها را تا ۳۰ مورد افزایش می دهیم.  

وی گفت: تفاهمی با معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران انجام دادیم تا اتوبوس های اسقاطی که باعث اشغال فضا می شوند را در اختیار ما قرار دهند تا با استفاده از آنها فرهنگسرای های جهادی سیار را فعال تر کنیم.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha