سیفعلی ضربی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس مجوزهای صادره در حوزه استخراج رمز ارزهای الکترونیکی پیش بینی می شود که بیش از ۱۲ هزار و ۵۲ میلیارد ریال سرمایه گذاری در استان صورت گیرد با این سرمایه گذاری برای ۹۵۴ نفر زمینه اشتغال مستقیم فراهم می شود.
وی اضافه کرد: مطابق با دستور العمل، صدور مجوز برای استخراج رمز ارز علاوه بر زمین های داخل شهرک های صنعتی در محل واحدهای فعال و راکد داخل و خارج از شهرکهای صنعتی نیز امکان پذیر است.
رییس اداره طرح ها و برنامه ریزی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی گفت: با توجه به دستورالعمل جدید متقاضیان می توانند به چهار روش شامل سرمایه گذاری در طرح های بهینه سازی مصرف برق، تأمین برق از طریق نیروگاه های تجدید پذیر(اعم از موجود و جدید)، نصب و بهره برداری از مولدهای حرارتی و اتصال به شبکه و خرید انرژی از شرکت برق استان، تامین برق کنند.
وی اظهار داشت: متقاضیان پس از اخذ جواز تأسیس و تعیین محل استقرار (محل مجاز) می توانند از طریق خرید از تولیدکنندگان داخلی دارای پروانه بهرهبرداری، واردات و ثبت سفارش دستگاهها بنام خود، خرید از دارندگان گواهی یکتا که مراحل خود اظهاری دستگاهها را طی کرده باشند و خرید از وارد کنندگان مجاز دستگاهها نسبت به تأمین دستگاههای مورد نیاز خود اقدام کنند در غیر این صورت دستگاه های موجود در واحد قاچاق و غیر قانونی محسوب خواهند شد.
ضربی افزود: جهت توسعه این صنعت نوپا و دانش بنیان که در راستای اقتصاد دیجیتال است با حمایت و پشتیبانی شرکتهای برق، گاز و شهرکهای صنعتی نسبت به ایجاد شهرک تخصصی استخراج رمز ارز و تولید دستگاههای ماینر با اولویت برق خودتأمین، ایجاد نیروگاههای حرارتی و تجدید پذیر جهت استقرار واحدهای استخراج رمز ارز و سرمایه گذاران داخلی و خارجی جهت احداث واحدهای تولیدی دستگاههای ماینر اقدام کرد.
نظر شما