۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰
کد خبر: 84313127
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

مراسم روز جهانی قدس در قم فاقد برنامه میدانی است

۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰
کد خبر: 84313127
مراسم روز جهانی قدس در قم فاقد برنامه میدانی است

قم - ایرنا - رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم گفت: به دلیل تشدید شیوع ویروس کرونا و با هدف پرهیز از عادی انگاری در سطح جامعه، مراسم روز جهانی قدس در قم بدون هیچ‌گونه برنامه میدانی و حضوری خواهد بود. 

‌نصرت الله لطفی روز پنج شنبه در جلسه هماهنگی مراسم روز قدس در تالار امام رضا (ع) فرمانداری قم افزود: امسال با وجود برگزار نشدن راهپیمایی مرسوم و متداول روز قدس ولی فضای استان کاملا یک فضای متناسبی با این روز می‌باشد.

 وی اضافه کرد: در این زمینه برنامه‌های مجازی و تبلیغاتی گسترده ای در داخل و خارج کشور پیش بینی شده اما انتظار ویژه ای از شهر قم وجود دارد.

لطفی ادامه داد: همه محافل، برنامه‌ها، تبلیغات، بستر فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی و سیما و منظر شهری متناسب با این روز خواهد شد و همگان فضای دفاع از مظلوم و قبله نخست مسلمانان و مردم تحت ستم رژیم جعلی صهیونیستی را به نمایش خواهند گذاشت.

لطفی خاطرنشان کرد: برای روز قدس امسال نشست‌های عدیده ای تحت کنگره بین المللی پپیش بینی شده که سال قبل نیز انجام شد و بیش از ۴۰ کشور در آن حضور داشتند.

وی افزود: در یکی از همایش‌هایی که روز قدس سال قبل به ریاست مدیر حوزه‌های کشور در شهر قم انجام، و امسال نیز ادامه دارد شخصیت‌های سیاسی و مذهبی بیش از ۱۸ کشور و همچنین جبهه مقاومت سخنران آن بودند و میلیون‌ها مخاطب نیز در جهان اسلام آن را دنبال می کردند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم با تاکید بر ضرورت انجام کارهای نمادین در روز قدس بیان داشت:  روز قدس شامل حرکت جمعیت و اجرای گروه سرود نخواهیم داشت ولی در بقیه ساعت‌ها با تبلیغات شهری فضاسازی‌های لازم را انجام می دهیم.

وی افزود: یکی از برنامه‌ها که برای قم و همچنین به صورت فراگیر برای کل کشور در دستور کار است، به آتش کشیدن پرچم‌های رژیم صهیونیستی و شیطان بزرگ و برافراشتن پرچم فلسطین در یکی از میدان‌ها و خیابان‌های نامگذاری شده به نام فلسطین است.

وی با طرح پیشنهادی تصریح کرد: در این روز خودروهایی که در شهر تردد می کنند پرچم فلسطین در آنها برافراشته شده و دست نوشته‌های علیه اسرائیل نیز نصب شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم همچنین تاکید کرد: همه دستگاه‌های اجرایی رویکرد خود را به هر آنچه که برای بزرگداشت روز قدس و زنده نگه داشتن این روز ممکن است متمرکز کنند.

وی افزود: با هم افزایی داخل و خارج کشور و مشورتی که با رده‌های بالای جبهه مقاومت داشتیم یک شعار و هشتگ واحد به زبان‌های فارسی، عربی و انگلیسی تحت عنوان آزادی‌ _ قدس _ نزدیک است انتخاب شده که جنبه امیدآفرینی و تهاجمی دارد.

امام خمینی (ره) در ۱۶ مرداد ۱۳۵۸ دراقدامی هوشمندانه آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را به عنوان روز جهانی قدس نامگذاری کردند و این روز را روز مقابله مستضعفان با مستکبران دانستند و از مسلمانان جهان خواستند که دراین روز همبستگی خود را برای حمایت از حقوق قانونی مردم مسلمان فلسطین به نمایش بگذارند.

فرماندار قم نیز در این جلسه با بیان اینکه در دنیای کفر نسبت به دنیای اسلام اتحاد بیشتری مشاهده می شود افزود: در سایه این اتحاد توانستند قدس را در چنگال خود اسیر کنند ولی حضرت امام (ره) با زیرکی و درایت آزادی قدس را جز اهداف و آرمان‌های انقلاب برشمرد و برای رسیدن به آن برنامه ریزی کرد و همچنان نیز این هدف با درایت رهبر معظم انقلاب تداوم دارد.

مرتضی حیدری افزود: هر چند کرونا باعث تغییر سبک زندگی شده ولی تاثیری بر شعارها و اعتقادهای ما نخواهد گذاشت و قادر به این امر نیز نمی باشد.

وی با بیان اینکه در ۲۲ بهمن‌ماه سال گذشته با برپایی راهپیمایی خودرویی و موتوری روش جدیدی را برای راهپیمایی ابداع کردیم که در تاریخ ماندگار شد افزود: ستاد ملی کرونا برای روز قدس نیز راه‌هایی را برای ظهور و بروز اعتقادهای مربوط به این روز باز کردند و ما مقید به این دستورالعمل‌ها هستیم.

فرماندار قم همچنین با استقبال از برنامه برافراشتن پرچم فلسطین در روز قدس گفت: قدس از باورهای دینی ملت ایران ریشه دوانده است و تمام شعارهای ما نیز نشات گرفته از شعور باطنی و اعتقادهای قلبی است.

حیدری اهمیت فضاسازی در نهادها و اداره‌های استان برای این روز را مورد توجه قرار داد و گفت: یکی از ویژگی‌های مدیرانی که در قم مدیریت می کنند انقلابی بودن است و در قم چنین شرایطی نیز اقتضا می کند و کسی که در قم مسئولیتی را بر عهده دارد باید نسبت به مناطق دیگر به آرمان‌های انقلاب و شعائر دینی مقیدتر، دلسوزتر، علاقه‌مندتر و جدی تر باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: چون سبک حرکت ما برای روز قدس عوض شده است فعالیت شهرداری خیلی ضروری تر است و باید در فضاسازی عمومی شهر زحمت بیشتری بکشد و دستگاه‌ها نیز به کمک شهرداری بیایند تا این فضا را در شهر ایجاد کنیم و ذهن نسل جدید را با این موضوع عمق بیشتری ببخشیم.

حیدری یادآور شد: در فضای مجازی می‌توانیم اطلاعات غنی تری را به مخاطبان منتقل کنیم چرا که این فضا، مرزها را در هم نوردیده از این رو می تواند برای تبیین این مساله بر اساس اعتقادهایمان موثر باشد.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری قم نیز با اشاره به اقدام‌های تبلیغاتی که در راستای فضاسازی محیطی به مناسبت روز قدس صورت گرفته، اکران بنرهای ویژه این روز در فضاهای داخلی و بیرونی اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها را از جمله آن ذکر کرد و گفت: در سطح شهر نیز همه سازه‌ها و فضاهای تبلیغاتی که در اختیار داریم را تحت پوشش قرار می دهیم.

مهدی کلانترزاده گفت: در فضای مجازی نیز تبلیغاتی را با محوریت شعار و هشتگ در نظر گرفته شده رقم خواهیم زد.

وی تصریح کرد: شهرداری قم همچنین این آمادگی را دارد که پرچم فلسطین را به صورت نمادین در سطح شهر به اهتزاز درآورد، از این رو باید برنامه ریزی لازم برای روز قدس و یا روز قبل از آن صورت گیرد.

معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش قم هم با بیان اینکه در فضای مجازی و شبکه آموزش دانش آموزی بسیار فعال هستیم افزود: دانش آموزان علاقه‌مند هستند و تولید کننده می باشند و اگر تولیدهای نه چندان فاخری نیز نداشته باشند ولی همین‌که دانش آموز در این زمینه فعالیت و پژوهش می کند برای ما خیلی با ارزش است.

ناصر حمزه ای گفت: روزانه و در جریان مناسبت‌های مختلف، آثاری که توسط دانش آموزان، با همکاری اولیای آنها تولید شده را دریافت می کنیم.

وی افزود: در این روزهای باقیمانده تا روز قدس برای تولید محتوی در فضای مجازی، آثاری با مضمون سخنان حضرت امام و رهبر معظم انقلاب تولید خواهد شد و صدها اثر را بارگذاری خواهیم کرد.

حمزه ای گفت: یکی از برنامه‌هایی که در حوزه دانش آموزی برای روز قدس در نظر گرفتیم طرح ۱۰ پرسش چرایی حمایت از آرمان قدس است.

وی ادامه داد: دل گویه یا گویش‌های دانش آموزی با تصویر خود دانش آموزان از دیگر برنامه‌ها است که دانش آموز به مدت یک دقیقه در خصوص آرمان فلسطین صحبت می کند و در فضای مجازی نیز پخش می شود.

معاون آموزش و پرورش قم با تاکید بر استفاده بهینه از ظرفیت‌های تبلیغی و ترویجی فضای مجازی بیان کرد: آثاری که ما در فضای مجازی تولید می کنیم توسط بیش از ۲۰۰ هزار دانش آموزان استان و یک میلیون و ۶۰۰ هزار دانش آموز کشور مورد بازدید قرار می‌گیرد./

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha