به گزارش عصر پنجشنبه ایرنا، هاشمی بهرمانی در مراسم رونمایی از تازه ترین کتاب مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی، افزود : آیت الله هاشمی ابعاد مختلف شخصیتی را از خود به جای گذاشته و آثار زیادی را از او میبینیم کمااینکه در بعد روشنفکری کتاب امیرکبیر را نوشت و کتاب فلسطین را ترجمه کرد و بیش از ۴۰۰ خطبه نماز جمعه از آن مرحوم در اختیار داریم.
وی افزود: مرحوم هاشمی در ارتباط با مسئولیت خود در جاهای مختلف ۳۱ دفترچه خاطرات بر جای گذاشت که تاکنون فقط ۱۸ جلد به چاپ رسیده و تلاش می شود تا شاهد کمترین سانسور در این آثار باشیم.
عضو حزب کارگزاران سازندگی همچنین در بخشی از سخنان خود شهید سردار قاسم سلیمانی فرمانده سابق سپاه قدس و محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را دو عزیزی برای کشور دانست و گفت : در مورد اتفاقاتی که اخیرا افتاد و موضوع ظریف و شهید سردار سلیمانی و بحث "میدان و دیپلماسی" هر دو را باید تکریم کنیم. جای آیت الله هاشمی خالی است چرا که او در زمان جنگ برای امام (ره) به عنوان فرمانده و مثل یک مشاور عمل می کرد می بینیم که ظریف و سردار سلیمانی هم به همین شکل بودند.
هاشمی با بیان اینکه اینگونه عدم هماهنگیها در میدان و دیپلماسی از گذشته وجود داشت، یادآور شد : حالا مقداری واضحتر بروز کرد، شاید بتوان گفت جای خالی مرحوم هاشمی در اینگونه چالشها محسوس است. چرا که برای همین دو بزرگوار یعنی ظریف و شهید سلیمانی مانند دوست عمل میکردند.
عضو حزب کارگزاران سازندگی درباره فضای انتخابات اظهار کرد: فضای انتخابات کم شور و سرد است و همه گروه هایی که می خواهند فعالیت داشته باشند حالت انفعالی به خود گرفته اند. هر چند معتقدم باید مشارکت جدی و فعال داشته باشیم تا نظام از جهات مختلف حمایت شود، ولی بدیهی است عمل منفعلانه در گروههای سیاسی مشاهده میشود.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم از یک داوطلب حمایت کنیم، باید محاسبه کنیم تایید میشود یا نه؟ در صورتی که اگر مشارکتی فعال بخواهیم باید از کسی حمایت کنیم که توان رای آوری داشته باشد و این را تاکنون نتوانستیم برای مردم، احزاب و داوطلبها برقرار کنیم. اگر به حضور رسمی و عدم حضور رسمی اصلاح طلبان فکر کنیم می بینیم نسبت به معرفی یک کاندیدا که بتواند به صورت قاطع، برای مردم اثرگذاری داشته باشد به آن نقطه هنوز نرسیده اند و این باعث میشود به سمت انتخاباتی پویا و جدی پیش نرویم.
هاشمی گفت: گروهی هم دنبال تحریم انتخابات هستند و مردم را به رای ندادن تشویق میکنند که رادیکال ترین گرایش در کشور هستند. من فکر میکنم اگر صدا و سیما بخواهد مشارکتی فعال را در انتخابات فراهم کند، باید از همین افرادی که دنبال تحریم هستند بپرسد چرا و به چه دلیل نمیخواهند شرکت کنند.
وی یکی از پارامترهای مهم عدم مشارکت مردم در انتخابات را موضوع رد صلاحیتها برشمرد و افزود: این باعث شده که تکثر لازم را در انتخابات نداشته باشیم. اگر مشارکت فعال میخواهیم باید این فضای بسته را باز کنیم تا از این رکود خارج شویم. متاسفانه بعد از رسیدگی صلاحیت داوطلبان شورای شهر و روستا، شاهدیم در هیات نظارت مخصوصا شهرستان یا استان تهران، بیشترین رد صلاحیت را از میان گرایش اصلاحطلبی داریم.
نظر شما