معلمان در دوران کرونا جلوه‌ای از ایثار و فداکاری هستند

کرمانشاه - ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تدریس شبانه‌روزی معلمان در شبکه مجازی" شاد" در دوران کرونا، گفت: معلمان در این برهه زمانی جلوه‌ای ارزشمند از ایثار، تلاش و فداکاری را رقم زدند چرا که باید یک درس را چند بار و برای تک تک دانش آموزان تدریس کنند تا از تحصیل جا نمانند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، « مجید یزدان‌پناه» روز یکشنبه در نشست خبری که مناسبت گرامی داشت هفته معلم در سرسرای اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه برگزار شد، با تبریک هفته معلم به همه معلمان، افزود: معلمان از صبح تا شب پای سیستم برای آموزش مجازی دانش آموزان هستند، چرا که معلمان در این دوران چند برابر زمان مدرسه برای تدریس باید وقت بگذارند که جای تقدیر دارد.

وی در ادامه به تلاش و پشتکار معلمان استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: مدیر داشتیم در منطقه «باینگان» شهرستان پاوه پای پیاده بین تمام خانواده‌های آن منطقه رفته و پول خرید ۲۳۰ تلفن هوشمند جمع آوری کرده تا دانش آموزان بتوانند به شبکه شاد متصل شوند از درس جا نمانند که شخص وزیر از او تقدیر کرد.

وی همچنین به فداکاری معلم هرسینی اشاره کرد که با دست و پای شکسته کار تدریس را رها نکرده است و یا فداکاری معلم قصرشیرینی که روزانه کیلومترها پیاده به نقاط صفر مرزی برای تدریس روستاهای دور افتاده می رفت و همچنین معلمان مبتلا به بیماری ویروس کرونا که از روی تخت بیمارستان هم درس بچه ها را فراموش نکردند.

یزدان پناه همچنین از فداکاری معلمان عشایر استان که همراه با کوچ عشایر تدریس بچه های آنها رها نکردند یاد کرد و افزود: در آموزش و پرورش معلم داشته‌ایم ۲ هفته،۲ هفته با هزینه شخصی برای تدریس حضوری دانش آموزان روستاهای مناطق دور افتاده که پوشش اینترنت نداشته رفته‌اند و نگذاشته اند درس بچه ها تعطیل شود.

او همچنین به مدیریت سخت کاری در فضای مجازی برای معلمان اشاره کرد و گفت: در این دوران معلمان هم باید تایپیست مسلط، هم نسبت به آموزش در فضای مجازی و استفاده از آپشن‌ها مسلط باشند و هم فضای خانه خود را مدیریت کنند تا وقتی درس را برای دانش آموزان توضیح می دهند سر و صدا نباشد.

دسترسی ۹۷درصد دانش آموزان کرمانشاهی به شبکه شاد

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ۹۷ درصد دانش آموزان استان کرمانشاه به شبکه دانش آموزی " شاد" متصل هستند، گفت: از حدود ۳۴۰ هزار دانش آموز استان کمتر از ۳۰ هزار نفر به این شبکه دسترسی ندارند.

یزدان پناه در توضیح اینکه چرا این تعداد دانش آموز به شبکه شاد متصل نیستند، گفت: برخی از مناطق دور افتاده استان تحت پوشش اینترنت نیست و از عهده آموزش و پرورش خارج است، هرچند با تلاش و هم افزایی اداره کل ارتباطات و فناوری روز به روز از تعداد روستاهای فاقد اینترنت این مناطق کاسته می شود.

او همچنین افزود: تعدادی از دانش آموزان نیز به تلفن همراه هوشمند و یا تبلت دسترسی ندارند که با کمک خیرین، معلمان، بنیاد برکت، کمیته امداد و سازمان بهزیستی هر روز در تلاش هستیم برای آنها گوشی هوشمند تهیه کنیم و تاکنون برای سه هزار نفر این وسایل تهیه کرده‌ایم.

یزدان پناه در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه دانش آموزانی که به شبکه شاد دسترسی  ندارند به معنای رها شدن آنها از تدریس نیست، گفت: آموزش و پرورش از طریق برنامه‌های درسی صدا و سیما استان یا حضور معلمان سر کلاس های درس به ویژه در روستاها البته با رعایت کامل های بهداشتی و یا بسته های درس ورزی و خودآموز، کار تحصیل این دانش آموزان را فراهم کرده و درس و تحصیل آنها تعطیل نیست.

وی اذعان کرد: تمام مدارس شهری استان کرمانشاه به شبکه دانش آموزی شاد متصل هستند و در این زمینه مشکلی وجود ندارد و اگر دانش آموزانی که به سیستم شبکه "شاد" به خاطر نداشتن گوشی همراه و یا تبلت دسترسی ندارند، امکان این برای آنها فراهم است از امکانات مدرسه و کلاس حضوری استفاده کنند.

یزدان پناه همچنین در پایان از فوت چند تن از همکاران اداری و فرهنگی خود به خاطر ابتلا به بیماری کرونا در استان خبر داد.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۱۴ شهرستان، ۸۷ دهستان، ۲ هزار و ۵۹۵ روستا دارای سکنه، حدود ۳۴۰ هزار دانش آموز و ۳۰ هزار معلم فعال و بازنشسته دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha