کارگروه پشتیبانی از تولید در صنایع غذایی تشکیل شد

مشهد- ایرنا- رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تشکیل کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی با هدف تحقق شعار امسال خبر داد.

به گزارش روز شنبه روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر قدیر رجب زاده، رفع چالش در حوزه تخصصی صنعت غذا را از ماموریت های این مرکز برشمرد و گفت: تشکیل کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با هدف اجرای شعار سال ۱۴۰۰ مبنی بر «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» از جمله اقدامات این موسسه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان تنها مرجع تخصصی صنعت غذای کشور از ابتدای تاسیس تاکنون تمامی توان خود را برای پاسخ به نیازها و رفع مشکلات فنی و دانشی اختصاص داده و با ارائه طرح های فناورانه و کاربردی نقش قابل توجهی در جهش تولید و حمایت از صنعت غذای کشور داشته است.

وی ادامه داد: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برای اجرای سیاست های تعاملی در محورهایی چون انجام طرح های پژوهشی و فناورانه تقاضامحور به منظور پاسخگویی به نیازهای صنعت و رفع چالش های موجود، طراحی محصول جدید، طراحی یا اصلاح فرایندهای تولید، استفاده از منابع و ظرفیت های داخلی برای تامین مواد اولیه مورد نیاز صنعت غذا، ارائه خدمات آزمایشگاهی به واحدهای صنعتی و همکاری و ارائه خدمات مشاوره ای به واحدهای تحقیق و توسعه واحدهای صنعتی فعالیت دارد.

رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه این موسسه همواره تلاش کرده تا به عنوان یک موسسه ملی در چارچوب وظایف و اختیارات در زمینه پشتیبانی از تولید گام بردارد، اضافه کرد: کارکنان واحدهای صنعت غذا به طور متوسط و در مقایسه با کارکنان سایر صنایع از سطح تحصیلی کمتری برخوردارند و از این رو برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی کاربردی از جمله اقدامات اثرگذار این موسسه برای ارتقای بهره وری در صنعت غذا است.

رجب زاده بیان کرد: تلاش برای جایگزینی مواد اولیه وارداتی با منابع و فناوری های بومی، انجام طرح های دانشی در خصوص افزایش بهره وری و کیفیت محصولات غذایی، کمک دانشی به فعالان صنعت غذا به منظور تولید محصولات جدید و ورود به بازارهای بین المللی، کمک به شرکت های دانش بنیان برای ورود سریعتر و مولد در عرصه تولید، ارائه کمک های فناورانه در بخش تولید جهت بهره مندی از محصولات سلامت محور، ارائه خدمات سریع و دقیق در خصوص داوری اختراعات ارسالی و تربیت نیروی متخصص و کارآفرین از جمله اهداف و برنامه های این موسسه در سال۱۴۰۰ است.

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، به عنوان یکی از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم،  تحقیقات و فناوری است که فعالیت خود را از سال ۱۳۶۰ با نام سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران- مرکز خراسان- آغاز کرد و از سال ۱۳۸۵ با هدف پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور (به ویژه در منطقه شمال شرق کشور)، از سال ۱۳۸۵ با توجه به مزیت های منطقه ای به عنوان موسسه پژوهشی مستقل ملی و دارای مصوبه قطعی از شورای گسترش آموزش عالی فعالیت خود را ادامه داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha