احمد راستینه هفشجانی روز شنبه در نشست با جمعی از تشکلهای کارگری این استان افزود: در همین راستا برای رفع چالش تنش آبی این تعداد روستا ۴۷۰ میلیارد تومان از محل فایناس ماده ۵۶ در لایحه بودجه مصوب شده است.
وی ادامه داد: همچنین بهرهبرداری از خط انتقال آب بن به بروجن میتواند بخشی از این تنش آبی را برطرف کند که در همین راستا ۳۰۰ میلیارد تومان نیز از محل فایناس ماده ۵۶ برای تکمیل خط انتقال خط انتقال بن به بروجن اختصاص داده شده است.
راستینه با اشاره به آغاز مطالعات طرح آبرسانی بن به بروجن از سال ۸۶ ، تصریح کرد: این طرح از سال ۹۱ وارد مرحله اجرا شد که در طول این سالها به سبب نبود اعتبار لازم از پیشرفت فیزیکی لازم برخوردار نشد اما سال گذشته۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار به این طرح اختصاص داده شد.
وی تصریح کرد: برای شبکه فرسوده آبرسانی روستایی نیز ۳۰ میلیارد تومان در بودجه پیشبینی شده است.
نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی در ادامه از افزایش اعتبار عمرانی طرحهای استان در بودجه ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: باند دوم تیران به سامان به چالشتر از ۲۰ میلیارد تومان به ۵۰ میلیارد تومان و جاده بن به داران از ۲۰ میلیارد تومان به ۵۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
راستینه خاطر نشان کرد: تصفیهخانه آب سامان نیز ۱۱ میلیارد تومان دیون داشت که در بودجه امسال دیده شده است.
وی با ابراز امیدواری نسبت به جهش تولید در سالجاری و سال آینده، اظهار داشت: امسال عملیات طرحهای مهمی را در استان شاهد خواهیم بود که از جمله آن میتوان به طرح پالایشگاه، پتروشیمی پلی پروپیلن و مجموعه صنایع مالت کشور اشاره کرد.
راستینه افزود: در تمام شهرها و روستاهای استان شورای تعالی تشکیل است و این شوراها اولویتهای هر منطقه را شناسایی و نسبت به راهکارهای شکوفایی این ظرفیتها راهکار ارائه میدهند.
وی در ادامه با گرامیداشت روز جهانی کارگر، از فرهنگ کار به عنوان مهمترین فرهنگ رشد و حرکت دهنده اسلام یاد کرد و گفت: هیچ متفکر و اندیشمندی را نمیتوان یافت که برای فرهنگ کار ارزش قائل نشده باشد.
نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این در حالی است که ساختار کنونی شکل گرفته در جامعه به گونهای است که فرهنگ کار و کارگری را اصل قرار نمیدهد.
راستینه افزود: باید ساختار را اصلاح کنیم تا ارزشگذاری مناسبی برای فرهنگ کار درنظر گرفته شود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۱۰ هزار کارگر دارد که با احتساب خانواده های زیرپوشش آنها، جمعیت ۴۰۰ هزار نفری را شامل میشوند.
۱۱ اردیبهشت با عنوان روزجهانی کارگر نامگذاری شده است و از پنجم تا ۱۱ اردیبهشت به عنوان هفته کار و کارگر در کشورمان مقام فعالان عرصه کار و تلاش گرامی داشته میشود.
نظر شما