۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۱
کد خبرنگار: 1228
کد خبر: 84315064
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کابوس کرونا در پاکستان و اضافه شدن گونه‌های جدید ویروس به دغدغه دولت

اسلام‌آباد - ایرنا - پاکستان که ورود ویروس جهش یافته انگلیسی کرونا را یکی از عوامل موج سوم کووید-۱۹ در این کشور اعلام کرده، همچنان تحت تاثیر پیامدهای آن است و همزمان با نگرانی دولت از افزایش شمار قربانیان و مبتلایان، شناسایی گونه‌های برزیلی و آفریقایی در پاکستان نیز به دغدغه مسوولان اضافه شده است.

به گزارش روز شنبه ایرنا، دولت پاکستان ضریب محدودیت‌های کرونایی را در سراسر این کشور افزایش داده اما همچنان بر سرعت و شدت شیوع موج سوم‌ کرونا و لزوم اقدامات سختگیرانه برای مقید کردن مردم به تمهیدات بهداشتی تاکید دارد.

پس از اشاعه کرونای انگلیسی اکنون شناسایی گونه‌های جهش یافته برزیلی و آفریقای جنوبی در پاکستان نیز به چالش جهش‌های ویروسی دولت این کشور اضافه کرده و مسوولان بیم آن دارند که در صورت عدم احتیاط مردم و درمان به موقع مبتلایان به ویروس‌های جهش یافته‌، ممکن است وضعیت شیوع کرونا وارد مرحله بحرانی و خطرناک تر از کابوس فعلی شود.

ستاد ملی مدیریت عملیات مبارزه با کرونا در پاکستان امروز اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ابتلای بیش از ۴۶۰۰ نفر در مناطق مختلف پاکستان به ویروس کرونا ثبت شد و ۱۴۶ نفر از بیماران نیز جان خود را از دست دادند.

پاکستانی‌ها هفتم اسفند ۹۹ ،یکسالگی شیوع بیماری کووید-۱۹ در این کشور را سپری کردند. از آن زمان تا امروز ۸۲۵ هزار و ۵۱۹ نفر به این ویروس مبتلا شده و ۱۷ هزار و ۹۵۷ نفر از بیماران کرونایی نیز جان باخته‌اند.

براساس این گزارش، دولت ایالتی در شهر کراچی واقع در جنوب پاکستان شناسایی ده‌ها مورد ابتلا به کرونای جهش یافته برزیلی و آفریقای جنوبی را تایید کرده و از مراقبت‌های ویژه و فوق العاده از این بیماران خبر داد.

وزارت بهداشت پاکستان با هشدار نسبت به شیوع سریع ویروس جهش یافته کرونا در این کشور، گفت: ویروس کار خودش را می‌کند اما بهترین راه مقابله با آن عمل به تمهیدات بهداشتی و پایبندی به محدودیت‌های کرونایی از سوی تمام اقشار جامعه است.

دولت پاکستان طی هفته‌های اخیر بالاترین آمار مرگ و میر ناشی از کرونا و تشدید میزان ابتلای مردم به این ویروس را ثبت کرده و در واکنش به آن ضریب محدودیت‌های کرونایی را افزایش داده و به مردم هشدار داد که آنان در صورت نقض مقررات بهداشتی با برخورد قوی نهادهای مربوطه و مجازات روبرو خواهند شد.

علاوه بر این ارتش پاکستان از هفته گذشته بنا بر خواسته دولت وارد شهرها شده و دولت را در اعمال محدودیت‌های کرونایی و مقید کردن مردم به پیروی از پروتکل‌های بهداشتی کمک می‌کند.

کرونا عید شیرین را از هم اکنون به کام پاکستانی‌ها تلخ کرد

تنها دو هفته مانده به عید فطر که از آن در پاکستان به عنوان عید شیرین یاد می‌شود، دولت این کشور در تصمیمی زودهنگام و پیشگیرانه، تعطیلات رسمی عید را ۶ روز اعلام کرد. البته وضع محدودیت‌های کرونایی در این ایام افزایش خواهد یافت.

وزارت کشور پاکستان با اعلام تعطیلات رسمی پایان ماه رمضان، هدف آن را کمک به قطع زنجیره شیوع کرونا اعلام کرد و افزود: تمامی پارک‌ها، مراکز تفریحی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، مراکز تجاری، ساحل و یا تفرجگاه‌ها در ایام تعطیلات عید فطر غیرفعال و تعطیل خواهد بود.

ستاد ملی مدیریت عملیات مبارزه با کرونا در پاکستان، دستور العمل تشدید محدودیت‌های کرونایی همزمان با دهه سوم ماه رمضان را ابلاغ کرده و طی آن آیین‌های مذهبی به مناسبت شهادت امام علی علیه السلام در شهرهای مختلف پاکستان به دلیل شیوع کرونا به صورت محدود برگزار می‌شود.

وزیر اطلاع رسانی پاکستان روزهای اخیر هشدار داد که‌ اگر سهل انگاری مردم در قبال پیروی از مقررات بهداشتی ادامه یابد، دولت مجبور به اعمال شدیدترین محدودیت‌ها از جمله تعطیلی شهرها تا روزهای آینده خواهد بود.

رسانه‌های پاکستانی از نگرانی مضاعف مسوولان بهداشتی و کارشناسان این کشور نسبت به تشدید شیوع کرونا و دچار شدن این کشور به وضعیتی مشابه هند خبر دادند.

کارشناسان پاکستانی گفتند: دولت در مدیریت محدودیت‌های کرونایی پس از موج اول شیوع آن، ضعیف عمل کرده و موج دوم و سوم کرونا اکنون این وضعیت را خطرناک‌تر کرده است.

دولت پاکستان با افزایش واردات واکسن کرونا و گسترش طرح واکسیناسیون در این کشور به کاهش سرعت شیوع این ویروس امیدوار است اما هشدار داد که هفته‌ها  و یا روزهای آینده برای مردم بسیار سرنوشت ساز است.

منابع خبری گفتند: وضعیت بیش از ۵ هزار بیمار کرونایی که‌ هم اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه در شهرهای مختلف پاکستان بستری هستند وخیم گزارش شده است، این بیشترین تعداد بیماران در وضعیت بحرانی در مقایسه با موج اول کرونا در این کشور محسوب می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha