سجاد سالک روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: در راستای حضور سازمانهای مردم نهاد و اقدامات اثربخش جوانان در مجامع بینالمللی، با همکاری ادارهکل امور بینالملل وزارت ورزش و جوانان مقرر شد، دورههای آموزشی با محوریت آشنایی با سازمانهای بینالمللی، زبان انگلیسی و تشریفات و آداب دیپلماسی برای مجمع ملی جوانان (در گام نخست) و سپس مجامع استانی برگزار شود.
وی تصریح کرد: هدف از این برنامه که با نظارت نهادهای نظارتی خواهد بود، حضور فعال سمنها در سازمانهای بینالمللی و ساختار مجامع ملی جوانان به منظور تبادل نظر، اشتراک اطلاعات و دیدگاههای جوانان با نمایندگان جوان کشورها است.
سالک با اشاره به دیپلماسی جوانان ادامه داد: در حال حاضر دیپلماسی جوانان در سراسر دنیا مورد توجه قرار گرفته، امروز ساختار رسمی دیپلماسی دولتی به همراه دیپلماسی پارلمانی که سبب برقراری ارتباط نمایندگان مجالس کشور میشود، نیازمند بهرهگیری از دیپلماسی جوانان است.
وی اضافه کرد: دیپلماسی جوانان از طریق برقراری ارتباط نهادهای غیردولتی عمومی و جوانان سبب ارائه تجربیات، تبادلنظر و همافزایی در مورد موضوعات مشترک هر کشور خواهد شد.
سالک یادآور شد: این جوانان همچنین با حضور فعال در مجامع بینالمللی میتوانند تصویر صحیحی از وضعیت کشور، مباحث اجتماعی و اقتصادی وفرهنگی ایران ارائه کنند.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر ۳۱۹ سازمان مردم نهاد در حوزه آسیبهای اجتماعی که متشکل از آسیبهای رفتاری، خودکشی، خشونتهای خیابانی، سوءتغذیه، فرزندان طلاق، مبارزه با اعتیاد، کودکان خیابانی و بیسرپرست است، با اخذ مجوز رسمی فعالیت میکنند.
۶۰۳ سمن نیز در حوزه فرهنگی و ۲۵۶ سازمان مردم نهاد در زمینه علمی - پژوهشی در زیرشاخههای طرحهای پژوهشی، پژوهش محوری، توسعه و فناوری، فعال هستند. همچنین ۳۵۶ سازمان مردم نهاد در حوزه اعتقادی و مذهبی و در مجموع ۲ هزار و ۲۹ سمن در حوزه مسائل اجتماعی در کشور خدمترسانی میکنند.
نظر شما