سجاد سالک روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: در حال حاضر ۳۱۹ سمن به منظور فعالیت در حوزه آسیبهای اجتماعی که متشکل از آسیبهای رفتاری، خودکشی، خشونتهای خیابانی، سوءتغذیه، فرزندان طلاق، مبارزه با اعتیاد، کودکان خیابانی و بیسرپرست است، با اخذ مجوز رسمی فعالیت میکنند.
وی با بیان این که ۶۰۳ مجوز نیز در حوزه فرهنگی به سمنها داده شده، ادامه داد: ۲۵۶ سازمان مردم نهاد نیز در زمینه علمی - پژوهشی که در زیرشاخههای طرحهای پژوهشی، پژوهش محوری، توسعه وفناوری تقسیمبندی میشود، فعالیت میکنند.
مدیرکل مشارکتهای اجتماعی وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: ۳۵۶ سازمان مردم نهاد هم در حوزه اعتقادی و مذهبی با اخذ مجوز رسمی در کشور فعال و در مجموع ۲ هزار و ۲۹ سمن در حوزه مباحث اجتماعی خدمترسانی میکنند.
به گزارش ایرنا، اکنون بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ سازمان مردم نهاد در زمینه فرهنگسازی، تغییر و تحول در حوزه اشتغال، خدمات اجتماعی، آگاهیبخشی در خصوص محیط زیست و مصرف انرژی، تولید و توزیع رایگان کالاهای ضروری برای نیازمندان و مناطق حاشیهنشین و... به ویژه در مواقع بحران (هماهنگ با سازمانهای مربوطه) فعالیت میکنند.
نظر شما