«سیامک سلیمانی» روز یکشنبه در گفتوگو با ایرنا ضمن هشدار نسبت به معضل کمبود منابع آبی زرندیه، افزود: اکثر شهرستانها منبع آبی و حوزه آبریز خارجی دارند اما آب سطحی این منطقه علاوه بر تامین نیازهای داخل شهرستان، به خارج از حوزه نیز منتقل میشود.
وی بیان کرد: زرندیه اقلیم گرم، خشک و نیمه خشک دارد و امسال به دلیل کمبود بارش ها، وضعیت مناسبی ندارد به همین دلیل تمهیدات ویژهای از قبیل تعدیل بخشی از چاهها و تغییر شیوه های کشت محصولات در جلسه شورای حفاظت منابع آب اتخاذ شد.
سلیمانی اظهار کرد: افق روشنی در حوزه منابع آبی شهرستان زرندیه وجود ندارد و ناچار به تجدیدنظر در پروانههای بهرهبرداری هستیم و این مهم باید به طور شفاف برای مردم، صاحبان صنایع و کشاورزان توضیح داده شود.
فرماندار شهرستان زرندیه ادامه داد: با شرایط کنونی کشتهای جالیزی توجیه ندارد و در صنعت نیز پروانههای صادر شده باید بازنگری شوند که در همین راستا قرار است با همکاری انجمن مدیران صنایع از صدور جواز تاسیس و پروانه ساخت برای صنایع آب بر جدا خودداری شود.
وی در مورد وضعیت تامین برق با توجه به کم آبی و افزایش مصرف در ماههای گرم پیش رو، تاکید کرد: در حوزه صنعت، خانگی و اداری باید مصرف برق مدیریت شود تا در تابستان با مشکل قطعی برق مواجه نشویم.
شهرستان زرندیه دارای افزون بر ۳۲۰ واحد صنعتی با اشتغال حدود ۴۵ هزار نفر است و در حوزه کشاورزی نیز از قطب های تولید پسته و محصولات گلخانه ای به شمار می آید.
نظر شما