مهدی صرفی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سال گذشته ۱۵ طرح صنعتی با مبلغ ۱۳ میلیارد و ۶۲۰ میلیون ریال بین دانشگاه دامغان و شرکت های صنعتی منعقد شد و با احتساب قرادادهای در حال پیگیری، هم اکنون ۳۰ طرح در حال انجام است.
وی اظهار داشت: یکی از اقدامهای دانشگاه در راستای ارتباط بهتر با صنایع، استقرار نماینده دانشگاه در شهرک صنعتی دامغان و راهاندازی کلینیک صنعت است.
صرفی بیان کرد: دانشگاه دامغان در سال گذشته توانست رتبه ۶ کارشناسی و رتبه ۱۰ کارشناسیارشد در وضعیت اشتغال فارغالتحصیلان را کسب کند.
وی خاطرنشان کرد: امضای تفاهمنامه با هشت شرکت، برگزاری ۴۰ دوره مهارتافزایی دانشجویی و ارائه طرح جامع افزایش کمی و کیفی تولید پسته در دامغان به عنوان طرح مزیت استانی، از دیگر اقدامهای صورتگرفته در دفتر ارتباطات با صنعت دانشگاه دامغان است.
مسوول دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه دامغان گفت: پل ارتباطی بین صنعت، معدن و دانشگاه به منظور همکاری های دوجانبه شکل میگیرد که اهداف اصلی از انعقاد تفاهمنامه ها، انجام امور اکتشافی، ارائه خدمات آزمایشگاهی، تهیه گزارش و نقشه های مورد نیاز و همچنین ایجاد فضایی مناسب برای انجام گفت و گو بین اعضای هیات علمی و اعضای شرکت های صنعتی و معدنی با هدف انتقال دانش، مشکلات و نیازمندی ها است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه دامغان بیش از چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو دارد که در ۷۳ رشته و گرایش در هشت دانشکده تحصیل می کنند و ۱۶۲ عضو هیات علمی در این مجموعه فعالیت دارند.
نظر شما