روز جهانی قدس فرصتی برای محکومیت عادی‌سازی و تایید بر آزادی فلسطین است

تهران - ایرنا - «جنبش جوانان بحرین حامی انقلاب 14 فوریه» این کشور با انتشار بیانیه‌ای به مناسبت «روز جهانی قدس» اعلام کرد که این روز فرصتی برای محکوم کردن عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و تاییدی بر آزادسازی همه سرزمین‌های فلسطین است.

به گزارش امروز (چهارشنبه) ایرنا، در این بیانیه، جنبش جوانان حامی انقلاب 14 فوریه بحرین همه مردم این کشور و ملت‌های عرب و اسلامی را به برگزاری راهپیمایی و آیین‌های روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان یادگار امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، فراخوانده است.
 در این بیانیه آمده است که جنبش جوانان حامی انقلاب 14 فوریه بحرین در فراخوانی به منظور زنده نگه‌داشتن و گرامی داشت روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با برگزاری راهپیمایی با حضور گسترده مردمی در مناطق مختلف این کشور و برافراشتن پرچم فلسطین و آتش زدن پرچم رژیم صهیونیستی با زندانیان سیاسی بحرین و آرمان آزادسازی فلسطین اعلام همبستگی خواهد کرد.
بیانیه این گروه مبارز آورده است: امسال در شرایطی که رژیم‌های دست نشانده و خائن عرب در خلیج فارس با پذیرفتن «معامله قرن» روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کردند و سفارت‌خانه‌های بحرین و امارات در رژیم صهیونیستی دایر شده، ملت‌های عرب و امت اسلامی در سراسر جهان با محکومیت این اقدام روز جهانی قدس را برگزار خواهند کرد.
 بیانیه جنبش جوانان بحرین با رد و محکومیت اقدام رژیم آل خلیفه در عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی تاکید کرد که آحاد مردم بحرین و گروه‌های سیاسی این کشور باید همصدا در راستای هدف اصلی امت اسلامی که همانا آرمان فلسطین و آزادسازی قدس شریف است، اقدام خیانتکارانه رژیم آل خلیفه در عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را محکوم کنند.

اعتراض‌های مردمی در بحرین علیه حکومت همزمان با تظاهرات ضد دولتی در چندین کشور در خاورمیانه در اوایل سال ۲۰۱۱ آغاز شد و معترضان بحرینی با الهام از رویدادهای مصر و تونس تظاهرات خود را در ۱۴ فوریه ۲۰۱۱ آغاز کردند که این تنش همچنان بین مردم بحرین با طبقه حاکم در جریان است. 
اعتراض‌های ملی در بحرین از ۱۴ فوریه ۲۰۱۱ آغاز شد و هر روز شمار زیادی از مردم این کشور را به خیابان‌ها کشاند و جمعیت معترضان در ۲۲ فوریه همان سال به اوج خود رسید و بیش از یکصد هزار معترض در میدان «لوء لوء» گرد هم آمدند تا صدای آزادیخواهی و عدالتخواهی خود را به گوش حکومتی برسانند که پس از رفتن انگلیس از این منطقه، موروثی بوده و با دیکتاتوری اجازه نداده است تا مردم بر سرنوشت خویش حاکم باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha