۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴
کد خبرنگار: 1375
کد خبر: 84319899
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

نهادینه کردن فرهنگ و معارف دینی در مدارس ضروری است

اصفهان- ایرنا- مدیر آموزش و پرورش سمیرم گفت: ترویج و نهادینه کردن فرهنگ و معارف دینی در مدارس با وجود ناهنجاری‌های متعدد اجتماعی و فرهنگی ضروری است.

به گزارش ایرنا، محمد نادری روز پنجشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش  در فرمانداری این شهرستان با بیان اهمیت توجه به سبک زندگی اسلامی‌ - ایرانی در شرایط پیچیده امروز افزود: دانش آموختگان رشته‌های معارف مبلغان خوبی برای ترویج این رویه و روش زندگی سالم در جامعه خواهند بود.

وی با بیان این که این شهرستان دبیرستان معارف اسلامی ندارد، خاطرنشان کرد: مکاتبه‌ها و پیگیری‌های اولیه برای راه‌اندازی این مدرسه در شهرستان در دست انجام است و امیدواریم از ابتدای سال تحصیلی جدید شاهد افتتاح آن باشیم.

مدیر اداره آموزش و پرورش سمیرم با اشاره به فعالیت مدارس علوم و معارف اسلامی در بسیاری از شهرهای کشورمان، تصریح کرد: دانش آموزان زیادی علاقمند به تحصیل در این رشته هستند که با افتتاح مدرسه معارف این امکان برای آنان نیز فراهم می‌شود.

به گفته نادری ویژگی‌های خاص تحصیلی مانند تاریخ اسلام، فلسفه و اخلاق در رشته های علوم و معارف اسلامی در دانش آموختگان این نوع مدارس تقویت و نهادینه می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش سمیرم  از اجرای طرح مدرسه کانون تربیتی محله در این شهرستان خبر داد و افزود: ۱۰ هزار مدرسه در کشور برای اجرای این طرح انتخاب شده و در سمیرم نیز، در دبیرستان دخترانه فردوس در دست اجراست.

نادری سمیرمی تصریح کرد: در قالب این طرح برای بهره‌گیری مدرسه و محله از ظرفیت‌ها و خدمات یکدیگر برنامه‌ها و نشست‌هایی تشکیل شد.

به گفته مدیر آموزش وپرورش سمیرم اجرای کامل و مناسب این طرح مستلزم همکاری نهادهای دولتی ومراکز دانشگاهی در مرحله اول است.

نادری به شکل‌گیری و همراهی گروه‌های همیار با ترکیبی از نمایندگان اولیاء و نمایندگان نهادهای مختلف در این طرح محله محور اشاره کرد و خواستار همکاری بهتر دستگاه‌ها با این کانون شد.

وی خاطر نشان کرد: ماموریت مدارس انتخاب شده در طرح به عنوان کانون تربیتی، همکاری سازمان‌های محلی و مدرسه برای پیشبرد اهداف تربیتی است.

مدیر آموزش و پرورش سمیرم تاکید کرد: با استفاده از ظرفیت‌های محلی و ظرفیت مدرسه به دنبال تحقق اهداف تعلیم و تربیتی مستند به سند تحول بنیادین هستیم.

نادری بار دیگری از همکاری ضعیف برخی سازمان ها و مراکز آموزش عالی با اجرای این طرح انتقاد کرد و افزود: وزارت آموزش و پرورش به دنبال یک هم‌افزایی است تا از کارهای موازی جلوگیری شده وکارهای تربیتی و فرهنگی بهتر دنبال شوند.

وی در ادامه به نبود مدرسه اختصاصی مباحث معارفی و دینی در شهرستان اشاره کرد و گفت: پیگیری‌ها و مکاتباتی در خصوص افتتاح این مرکز آموزشی تخصصی نیز در حال انجام و اقدام است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمیرم سپس به ساخت و ساز مدارس در این مجموعه اشاره کرد و اظهار داشت: هشت مجموعه آموزشی بعد از ماه مبارک رمضان در روستاهای مختلف و شهر بیده افتتاح می شود.

نادری سمیرمی ادامه داد: نقشه برداری برای ساخت مدارس روستاهای تُل محمد و پهلوشکن نیز انجام شده اما آموزشگاه‌هایی که برخی بانک‌ها قول ساخت آنها را داده بودند همچنان کار و اقدامی نکرده‌اند.

محمدرضا عسگریان، فرماندار سمیرم با بیان مشکل نبود مدرسه در مجموعه مسکن مهر این منطقه تاکید کرد: این موضوع در جلسه‌ای با خیران، شهرداری و شورای اسلامی شهر مطرح و حل و فصل خواهد شد.

۲۳ واحد آموزشی خیرساز و ۱۴ مدرسه دولتی طی سه سال گذشته در شهرها و روستاهای مختلف سمیرم احداث و افتتاح شده است.

شهرستان سمیرم در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان دارای ۱۶۹ مدرسه، نزدیک به ۱۰ هزار دانش‌آموز، یک‌هزار و ۲۲۰ آموزگار و فعال فرهنگی و ۸۰۰ بازنشسته نظام تعلیم و تربیت است.

این شهرستان دارای ۱۵۰ روستا و آبادی، ۶ شهر و چهار بخش مرکزی، پادنا، وردشت و پادنای بزرگ و همچنین حدود چهار هزار خانوار عشایری است که در فصل بهار هر سال، به این خطه ییلاقی کوچ می کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha