قنبرعلی خوش آیینه روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در زمینه انتخابات ۱۴۰۰ اظهار داشت: در زمان تبلیغات انتخاباتی، شاهد وعده های غیرمنطقی و غیرعملی از طرف نامزدهای انتخاباتی هستیم بنابراین نباید در انتخابات، قول و وعده به مردم داده شود.
وی تصریح کرد: قول و وعده دادن که عمدتا ریشه در مشکلات مردم دارد، در صورتی که محقق نشود، می تواند اعتماد مردم را دچار خدشه کند و این یک آسیب در نظام جمهوری اسلامی است.
خوش آیینه افزود: یک آسیب مهم محقق نشدن وعده های انتخاباتی، دوری مردم از صندوق های رای است، زیرا سبب می شود مردم با صندوق های رای قهر کنند.
این فعال سیاسی خراسان شمالی اظهار داشت: افتخار ایران اسلامی در برگزاری انتخابات، تحقق دموکراسی در کشور است، یکی از گلایه ها در دوران پیش از انقلاب این بود که مردم نقشی در تعیین سرنوشت خود نداشتند و رای مردم در حاکمیت نقشی نداشت اما پس از انقلاب، رای مردم ملاک تعیین سرنوشت ها قرار گرفت.
عضو شورای اصلاح طلبان خراسان شمالی افزود: در تعیین سرنوشت، ملاک همان است که از صندوق های رای بیرون می آید، حرف، حرف صندوق ها است.
وی گفت: در این چهار دهه، هر ساله یک انتخابات برگزار شده، البته در دهه اخیر، انتخابات تجمیع شده و هر ۲ سال مردم در پای صندوق های رای حاضر می شوند و این نشان از دموکراسی است.
خوش آیینه اظهار داشت: در انتخابات ۱۴۰۰ هم نگاه دنیا به حضور مردم در پای صندوق های رای است، دنیا به مشارکت مردم در رای گیری ها چشم دوخته است و این نشان از اهمیت رای مردم و میزان حضور مردم در انتخابات دارد.
این فعال سیاسی خراسان شمالی گفت: حضور مردم در صحنه، نشان از پایبندی آنان به ارزش های نظام اسلامی دارد و به نظام مشروعیت می بخشد و همچنین می تواند در خنثی کردن تصمیمات بدخواهانه دشمنان علیه نظام اسلامی موثر باشد.
عضو شورای اصلاح طلبان خراسان شمالی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر داشتن برنامه برای نامزدهای انتخاباتی گفت: نامزدهای انتخاباتی باید برنامه داشته باشند، برنامه محور وارد عرصه انتخابات شوند، اصول کشورداری و سیاست گذاری بر پایه برنامه است.
وی با بیان اینکه داشتن برنامه در انتخابات هم برای نامزدهای رییس جمهوری و هم برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا دارای اهمیت است افزود: یکی از مصداق های برنامه محور بودن نامزدهای ریاست جمهوری، انتخاب تیم کاری و کابینه است، داوطلب رییس جمهوری باید تیم خود را به مردم معرفی کند.
عضو شورای اصلاح طلبان خراسان شمالی تصریح کرد: نامزدهای انتخاباتی شورای اسلامی شهر و روستاها هم به عنوان پارلمان محلی و کوچک، باید برای توسعه محله ها و مناطق، برنامه داشته باشند و آن را به مردم ارائه دهند.
سیزدهمین دوره انتخابات رییس جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا به طور همزمان روز جمعه ۲۸ خردادماه سال ۱۴۰۰ در کشور برگزار خواهد شد.
نظر شما